Iloranta – elämyksellisiä majoituspalveluita ympäri vuoden

Iloranta – elämyksellisiä majoituspalveluita ympäri vuoden

julkaistu , päivitetty

Yhteistyössä: Iloranta

Jo neljän sukupolven ajan toiminut Iloranta on Suomen vanhin täysihoitoa tarjoava matkailualan yritys. Vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä Helsingistä toimiva Iloranta tarjoaa kiehtovat puitteet niin hyvinvointi- kuin liikuntaviikonlopuille, yritysten kokouksille ja työhyvinvointipäiville sekä leirikouluille. Myös pariskunnat ja perheet ovat tervetulleita.

Ilorannassa voit järjestää myös ikimuistoiset perhejuhlat ja nauttia herkullisesta lähiruoasta ja vieraanvaraisesta palvelusta. Ohjelmapalvelu on laaja ja laadukas. Palveluita tarjoaa aina kunkin alan ammattilainen ja niitä on saatavilla niin yksityisille asiakkaille kuin yrityksillekin. Korona-ajan etätyömahdollisuus on huomioitu myös Ilorannassa. Voit keskittyä päivällä työntekoon ja sen jälkeen itsesi hemmotteluun luonnon äärellä.

Iloranta-jumppaa nurtsilla

Elämysten Iloranta

Iso-Roineen rannalla sijaitsevassa Ilorannassa olet luonnon ympäröimä. Voit hengittää raikasta ilmaa ja nollata arjen kiireet. Voit nauttia kiireettä luonnosta. Istahda laavulle, nauti rantasaunan tai savusaunan löylyistä ja pulahda raikkaaseen järveen. Rannassa on myös kaksi lauttaa, joilla risteilemään pääsee jopa 30 asiakasta kerrallaan. Elämysten valikoima on hengästyttävän laaja aina pimeäseikkailusta urheiluaktiviteetteihin ja hemmotteluhetkiin. Alueelta löytyy myös voimametsä, jääkausipolku ja riippumattoja, joissa voi ottaa luonnonhelmassa päiväunet tai muuten vaan pienen oman hetkensä. Ilorannassa pääset halutessasi leipomaan ruisleipää tai vaikka keritsemään lammasta ja tekemään siitä villalankaa. Vuosi täyttyy erilaisista tapahtumista ja kursseista, joista voit nauttia lyhyen tai pidemmän kaavan mukaan.

Majoitusta ja ruokailutiloja moneen lähtöön

Ilorannassa on huomioitu monenlaiset tarpeet. Monille Iloranta on tuttu leirikouluistaan ja rippileireistään. Punaisessa talossa nähdäänkin usein juuri koululaisia jaetuissa huoneissa. Alueen mökit sopivat perheille ja niitä alueelta löytyy viisi. Omenatarhan alakerran kokous- ja jumppatilaan mahtuu jopa 80 henkilöä ja yläkerta tarjoaa hotellitason yöpymispaikat kymmenessä kahden hengen huoneessa. Ruokasaliin mahtuu herkuttelemaan samaan aikaan 50 ihmistä. Päärakennuksessa on neljä 2-4 hengen huonetta ja ruokasaliin mahtuu 50 ihmistä. Aittamajoitus tarjoaa yösijan muutamalle ja hurmaa Iso-Roineen selälle ja viljaville pelloille avautuvin maisemin. Kaiken kaikkiaan majoitus löytyy reilu sadalle yöpyjälle, joten monenlaiset tapahtumat ovat vain toteutusta vaille valmiita.

Iloranta: kaakaohetki jäällä

Iloiseen lomanviettoon kuuluu myös hyvä ruoka

Iloranta on saanut paljon kiitosta herkullisesta lähellä tuotetusta ruoastaan niin arkisissa kohtaamisissa kuin juhlahetkissäkin. Arkisemmat ruokailuhetket rauhoitutaan nauttimaan reilun kokoisissa ruokasaleissa. Astetta erikoisempi ruokailukokemus koetaan viikinkityylisessä laivassa tai laavulla. Juhlien pitopaikaksi puolestaan sopii vanha riihi tai erillinen juhlatila Lysti. Ilorannassa tarjottava ruoka on lähiruokaa lähipelloilta, järvistä ja metsistä. Ruokalistalta löytyy tuoretta kalaa, luomuperunoita, satokauden kasviksia, metsäsieniä ja kotijuustoa itse valmistetun hillon kera. Erilaiset teemajuhlat ovat myös mahdollisia. Miltä kuulostaisivat vaikkapa rautakauden ruokajuhlat?

Osaatko jo kuvitella savusaunan tuoksun leppeässä illassa tai tuulessa kevyesti keinuvan riippumaton, jossa voit makailla ja kuunnella luonnon ääniä?

Ilorannassa asiakkaat ovat kunniavieraita ja isäntä tai emäntä on aina vastaanottamassa vieraita.

Varaa oma hemmotteluhetkesi Ilorannassa isolla tai pienellä joukolla.

Katso lisätietoja www.iloranta.fi

Ota yhteyttä:

Iloranta -parhaan levon paikka

Rukkoilantie 129, Hauho

myynti@iloranta.fi

p. +358 50 343 7770

Yhteistyössä: Iloranta
Kuvat: Iloranta

Katso myös