Osallistu ja voita mahtava kuuden hengen HIFK-lippupaketti

Yhteistyössä: HIFK

Näe ja koe

Julkaistu , päivitetty
Osallistu ja voita mahtava kuuden hengen HIFK-lippupaketti

Mikä olisikaan parempi tapa viettää laatuaikaa perheen tai kaveriporukan kesken kuin jännittävän liigapelin seuraaminen paikan päällä? Vastaa kyselyymme ja voit voittaa mahtavan kuuden hengen lippupaketin valitsemaasi HIFK:n kotipeliin!

Helsingin IFK on Suomen vanhin SM-liigajoukkue, joka tarjoaa laadukasta jääkiekkoa ja urheilun iloa kaikille lätkäfaneille. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus yllättää kaverisi tai viedä koko jengi seuraamaan kotiottelua! Osallistu arvontaan vastaamalla, millä porukalla sinä lähdet kiekko-otteluun, jos arpaonni suosii sinua. Kaikkien vastaajien kesken arvotaan kuuden hengen lippupaketti voittajan valitsemaan kotiotteluun.

Lätkäkokemus nousee uudelle tasolle Petoklubilla

Onko Petoklubi sinulle jo tuttu? Helsingin Jäähallin Petoklubi tuo laatulätkästä nauttimisen uudelle tasolle tarjoamalla mahtavia VIP-palveluita kiekkofaneille. Petoklubilipulla pääset seuraamaan jääkiekko-otteluita C-katsomosta, herkutella maukkaan buffet-pöydän tarjoilulla ja nauttia juomatarjoiluista ennen ottelua sekä viikonloppupelien aikaan myös ottelun jälkeen. Petoklubilla pääset tutustumaan mm. mielenkiintoisiin haastateltaviin ja kuulemaan joukkueen viimeiset tunnelmat ennen peliä. HIFK:in Petoklubiin voi ostaa sekä ottelukohtaisia että kausimittaisia paikkoja. Lue lisää Petoklubista täältä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vastaa kyselyyn ja voita mahtava lippupaketti HIFKin peliin

Arvonta suoritetaan 31.1.2020. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja hänen nimensä julkaistaan tällä sivulla. Vastaa kyselyyn ja jätä yhteystietosi, niin olet mukana kisassa. Palkinnon toimittaa HIFK. Kilpailun säännöt löydät täältä. Tilaa samalla myös uutiskirje, jonka kautta kuulet parhaat ideat kotimaanmatkailuun ensimmäisten joukossa ja saat edullisia matkatarjouksia suoraan sähköpostiisi – tämä tilaus kannattaa!

Yhteistyössä: HIFK

Sinua saattaisi kiinnostaa

Maisema Suomesta

Tilaa uutiskirje

Viimeisimmät ja ajankohtaisimmat matkailuvinkit suoraan sähköpostiin.