Matka-Suomi rekrytoi

Myynnin ammattilainen, tule mukaan kehittämään kotimaanmatkailua!

Matka-Suomi etsii nuorta ja nälkäistä myyjää, joka tahtoo kehittyä alansa huipuksi. Tule mukaan rakentamaan kotimaanmatkailun parasta verkkopalvelua! Matkasuomi.fi on portaali, joka kerää koko Suomen matkakohteet yhden katon alle tarjoten lukijalle inspiraatiota ja ideoita kotimaan upeisiin matkakohteisiin ympäri vuoden.

Matkailualan katse on nyt vahvasti kotimaassa ja sen myötä myös Matka-Suomen kävijämäärät kasvussa. Nyt tahdomme kehittää palvelua entistäkin paremmaksi rekrytoimalla 1-2 matkailua rakastavaa myyjää mukaan tiimiimme.

Palkkaus on 100% komissiopohjainen, mutta lupaamme onnistumisista avokätisen korvauksen. Takanasi on tiimin tuki, hyvät referenssit sekä helppo ja selkeä tuotteistus. Osan kontaktikannasta saat valmiina ja osan luot omalla työlläsi. Toimipaikkamme on Espoo, mutta omalla asuinpaikallasi ei ole merkitystä, sillä tehtävä sopii mainiosti etätyönä hoidettavaksi. Se voidaan tarvittaessa toteuttaa myös osa-aikaisena.

Ota yhteyttä ja kerro meille, miksi juuri sinä olet oikea henkilö tehtävään. Liitä mukaan cv sekä vapaamuotoinen hakemuskirje. Tehtävä(t) täytetään välittömästi sopivan tai sopivien henkilöiden löydyttyä.

Ota yhteyttä

Matka-Suomi / Go Digital Oy
Jenna Leino
jenna.leino@matkasuomi.fi

040 686 5540

Viimeksi päivitetty