Matka-Suomi rekrytoi

Matka-Suomi etsii koodaajaa

Tahdotko mukaan rakentamaan kasvavaa kotimaanmatkailun portaalia? Etsimme lisää muskeleita Matkasuomi.fi-sivuston taustajoukkoihin. Etsimme tech-tiimiimme osaavaa koodaajaa, joka tunnistaa seuraavan listan vahvasti omakseen: React, Node, git, Docker. AWS katsotaan eduksi mutta se ei ole välttämättömyys.


Tiedämme, että hyvät koodarit ovat kiven alla ja sielläkin täystyöllistettyinä... Mutta jos kuitenkin satut tuntemaan pätevän, nopean ja mukavan tyypin, joka etsii uutta projektia, niin tässä tarjolla erinomainen ehdokas. Vaihtokaupassa tarjolla vaikkapa osakkuus.

Ota yhteyttä ja kerro meille, miksi juuri sinä olet oikea henkilö tehtävään. Liitä mukaan cv sekä vapaamuotoinen hakemuskirje. Tehtävä täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.


Ota yhteyttä

Matka-Suomi / Go Digital Oy
Jenna Leino
jenna.leino@matkasuomi.fi

040 686 5540

Myynnin ammattilainen, tule mukaan kehittämään kotimaanmatkailua!

Matka-Suomi etsii nuorta ja nälkäistä myyjää, joka tahtoo kehittyä alansa huipuksi. Tule mukaan rakentamaan kotimaanmatkailun parasta verkkopalvelua! Matkasuomi.fi on portaali, joka kerää koko Suomen matkakohteet yhden katon alle tarjoten lukijalle inspiraatiota ja ideoita kotimaan upeisiin matkakohteisiin ympäri vuoden.

Matkailualan katse on nyt vahvasti kotimaassa ja sen myötä myös Matka-Suomen kävijämäärät kasvussa. Nyt tahdomme kehittää palvelua entistäkin paremmaksi rekrytoimalla 1-2 matkailua rakastavaa myyjää mukaan tiimiimme.

Palkkaus on 100% komissiopohjainen, mutta lupaamme onnistumisista avokätisen korvauksen. Takanasi on tiimin tuki, hyvät referenssit sekä helppo ja selkeä tuotteistus. Osan kontaktikannasta saat valmiina ja osan luot omalla työlläsi. Toimipaikkamme on Espoo, mutta omalla asuinpaikallasi ei ole merkitystä, sillä tehtävä sopii mainiosti etätyönä hoidettavaksi. Se voidaan tarvittaessa toteuttaa myös osa-aikaisena.

Ota yhteyttä ja kerro meille, miksi juuri sinä olet oikea henkilö tehtävään. Liitä mukaan cv sekä vapaamuotoinen hakemuskirje. Tehtävä(t) täytetään välittömästi sopivan tai sopivien henkilöiden löydyttyä.

Ota yhteyttä

Matka-Suomi / Go Digital Oy
Jenna Leino
jenna.leino@matkasuomi.fi

040 686 5540

Viimeksi päivitetty