Esittelyssä Helsingin Hotel Mestari

Esittelyssä Helsingin Hotel Mestari

julkaistu , päivitetty

Etsitkö hotellia Helsingistä? Tällainen on Kampin sydämessä Fredrikinkadulla sijaitseva Hotel Mestari.

Ruiskumestarin talon tarina sai uuden luvun

Fredrikinkadun ja Eerikinkadun kulmaan vuonna 1932 valmistunut Rakennusmestarien talo on saanut tarinaansa uuden luvun. Hotel Mestari avasi ovensa Heikki Kaartisen suunnittelemaan rakennukseen toukokuun lopussa.

Hotel Mestarin ravintola on kokenut täyden muodonmuutoksen. Osa vieraista saattaa muistaa samoissa tiloissa pitkään toimineen tanssiravintolan. 

Räätälöity vierailu jokaiseen makuun

Hotel Mestari haluaa tarjota jokaiselle vieraalle mahdollisuuden räätälöidä oma hotellivierailunsa juuri sellaiseksi, kuin itse haluaa. Houkuttelevien lisäpalvelujen avulla omassa huoneessa voi esimerkiksi viettää leffailtaa tyylillä tai tuoda hotelliyöhön lisää romantiikkaa vaikkapa kuohuvan ja macaronsien kanssa.

Mestarissa ei tarvitse huolestua, jos omat aikataulut eivät sovi hotellien tyypillisiin sisään- ja uloskirjautumisaikoihin. Choose Your Timing -palvelun valitsemalla aikatauluista päätät sinä. Nuku myöhään ja lähde vaikka vasta illalla – aamiaistakin on tarjolla vuorokauden ympäri.

Hotellissa on kahdeksan erilaista huonetyyppiä aina kahden huoneen kattohuoneistoon saakka. Kaikissa huoneissa on rouhea tyyli, muhkeat sängyt ja mahdollisuus keittää pressopannulla Paahtomestarin kahvia.

Ruokailu kruunaa vierailun Hotel Mestarissa

Hotel Mestarin ravintola Latin Bistro & Bar Maestro 51 on hakenut inspiraatiota eteläamerikkalaisesta keittiöstä ja Baskimaan pinchoista, mutta sen nimi on kunnianosoitus rakennuksen historialle. Tiloissa toimi 60-luvulta 2000-luvun alkuun legendaarinen tanssiravintola Vanha Maestro.

Samassa kiinteistössä toimiva Mestarien kortteli tarjoaa vieraille tarkkaan valittuja palveluita omien alojensa mestareilta. Ideana on tarjota hotellivieraille ja helsinkiläisille uutta nähtävää, kuunneltavaa ja haisteltavaa. Katutason liiketiloissa voit siistiä hiukset ennen tärkeää tapaamista, rentoutua kauneushoitolassa ennen illan menoja tai poiketa kahville palkitun baristan kahvilaan.

Lähde ja kuva: Toptaste

Katso myös