Mediakortti

Muokattu viimeksi

Matka-Suomi kertoo parhaat ideat lomallesi kotimaassa! Minne mennä, mitä tehdä, missä yöpyä ja missä syödä – kokoamme vinkit Suomen upeimmille nähtävyyksille, parhaisiin hotelleihin ja herkullisimpiin ravintoloihin. Sivustomme kautta voit myös vertailla hintoja ja hoitaa kaikki käytännön järjestelyt matkalippujen ja hotellin varaamisesta aina ravintolavarauksiin saakka. Ota kaikki irti lomastasi ja nauti Suomen upeista matkailumahdollisuuksista!

Tunnusluvut

  • 30 000 eri kävijää / kk
  • Lähes 80 % mobiilikäyttöä

Mainostamismahdollisuudet

Matka-Suomi tarjoaa monipuoliset näkyvyysvaihtoehdot mainostajille. Bannerimainonnan lisäksi palvelussa voi mainostaa hyvinkin räätälöidyin ratkaisuin. Palvelussa onnistuu mm. räätälöidyt kampanjasivut, liidien kerääminen, advertoriaalit, brändätyt uutiskirjeet, kyselyt ja kilpailut. Myös Matka-Suomen sosiaalisen median kanavia voidaan hyödyntää osana kampanjakokonaisuuksia. Useimpien perusmainosratkaisujen ostaminen myös ohjelmallisesti on mahdollista. Mikäli sopivaa valmista ratkaisua ei löydy, niin räätälöidään se yhdessä toiveidesi ja tarpeidesi mukaiseksi.

Natiivimainonta on tehokasta

Tyypillisin yhteistyöpaketti sisältää valitun määrän Matka-Suomen tuottamia artikkeleita, jotka julkaistaan matkasuomi.fi-palvelussa. Sisältönostojen lisäksi Matka-Suomen sosiaalisen median kanavista ja uutiskirjeestä ohjataan lukijoita artikkeleiden pariin. Artikkelit ovat myös mainostajan itsensä vapaassa näytössä. Yhteistyöt alkaen 600 €.

Materiaalien toimituksen aikataulu
3 arkipäivää ennen kampanjan alkua

Materiaalien toimitus
jenna.leino@matkasuomi.fi

Kaupallisiin yhteistöihin liittyvät yhteydenotot
jenna.leino@matkasuomi.fi 

Tutustu mediamyynnin yleisiin ehtoihin.

Ota yhteyttä mainontaan tai muuhun yhteistyöhön liittyen!

Jenna Leino
jenna.leino@matkasuomi.fi
+358 (0) 40 686 5540