Loma kotimaassa: esittelyssä kolme kylpylähotellia lapsiperheille

Kylpylät kuuluvat lähtemättömästi monen lapsiperheen yhteisiin lomiin. Kylpylähotellit tarjoavat tekemistä ja uusia kokemuksia koko perheelle, ja samalla ne tarjoavat pienen irtioton arjen kiireistä.

Majoitu

Julkaistu , päivitetty
Loma kotimaassa: esittelyssä kolme kylpylähotellia lapsiperheille

Moni kylpylä Suomessa on ottanut lapsiperheet hyvin huomioon. Esittelemme nyt kolme kylpylähotellia, jotka toimivat koko perheen lomakohteena!

  • 1. Holiday Club Saimaa, Lappeenranta

    Holiday Club Saimaa on tasokas ja moderni kylpylä, joka tarjoaa hienot puitteet koko perheen rentoon lomaan.

    Cirque de Saimaaksi kutsuttu kylpylä panostaa visuaalisuuteen ja valo-installaatiot takaavat mieleenpainuvan kylpyläkokemuksen. Allasosasto tarjoaa tekemistä eri-ikäisille lapsille muun muuassa vesiliukumäkien ja kiukaattoman iglusaunan muodossa. Kokemuksen kruunaavat suihkulähteet, joissa saa lasten ja lastenmielisten mieliksi vapaasti temmeltää.

    Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

    Vaikka vesileikit ovatkin tärkeä osa onnistunutta kylpylälomaa, kylpylän ulkopuolelta löytyy myös tekemistä lapsille paljon kehuja saaneesta Angry Birds Activity Parkista. Vanhempien on mahdollista ottaa Holiday Club Saimaassa myös omaa aikaa, sillä lomapäiväkoti Lastenmaailma tarjoaa maksusta lastenhoitopalvelua.

    Majoitusvaihtoehtoja löytyy Holiday Club Saimaasta kaikenkokoisille perheille, ja hotellin ravintolat ovat ottaneet lapset huomioon ruokalistoja suunnitellessaan.

    Osoite:
    Holiday Club Saimaa
    Rauhanrinne 1
    55320 Lappeenranta

    Lue lisää: Holiday Club Saimaa

  • null

    2. Scandic Eden, Nokia

    Nokian Eden on lapsiperheiden suosima kylpylä Pirkanmaalla, noin 20 kilometrin matkan päässä Tampereelta.

    Edenin valttikortti on sen suuri, 1500 m2 allasosasto. Paratiisimainen kylpyläosasto palmuineen tuo kylpylälomaan etelänloman tunnelmaa, ja altaita löytyy kaikenikäisille. Lastenallas viihdyttää perheen pienimpiä, ja erilaiset liukumäet takaavat isompienkin lasten viihtyvyyden. Perheen hurjapäät viihtyvät myös Edenin aaltoaltaassa. Kesäaikaan Eden Beach -alue viihdyttää kylpylävieraita ulkona.

    Nokian Eden tarjoaa majoitusta erilaisille kokoonpanoille, ja perhehuoneita on saatavilla.

    Koko perheen kylpylälomaan Edenissä on helppo yhdistää kaupunkiretki Tampereelle. Tampereelta löytyy paljon tekemistä lapsille, ja iki-suosikit Särkänniemi ja Tampereen Muumimuseo ovat osa ikimuistoista lomaa.

    Osoite:
    Scandic Nokian Eden
    Paratiisitie 2
    37120 Nokia

    Lue lisää: Scandic Nokian Eden

  • 3. Holiday Club Caribia, Turku

    Turku on perheiden suosima matkakohde, joka tarjoaa paljon tekemistä eri-ikäisille lapsille. Turkuun ja sen lähiseutuun voi tutustua vaivattomasti kylpyläloman merkeissä: Holiday Club Caribia -kylpylähotelli tarjoaa tropiikin tunnelmaa koko perheelle, ympäri vuoden.

    Perheen vesipedot pääsevät nauttimaan vesileikeistä Caribian allasosastolla, jonka katseenvangitsijana toimii jännittävä merirosvolaiva. Kylpylässä on tarjolla kolme isoa liukumäkeä: hurjapäät viihtyvät hyvin etenkin 117 metrin pituisessa rengasliukumäessä. Allasosasto sopii hyvin pienemmillekin lapsille, sillä matalin lastenallas on syvyydeltään 34 cm.

    Altaassa pulikoinnin vastapainoksi lapset viihtyvät hyvin Caribian 2600m2:n kokoisessa Superpark-sisäaktiiviteettipuistossa, jossa aikuisenkin on helppo heittäytyä liikunnan ja leikin maailmaan.

    Hemmottelukin kuuluu olennaisesti rentoon kylpylälomaan, ja Caribia Harmony Spa tarjoaa erityisesti lapsille suunniteltuja hemmotteluhoitoja.

    Caribia on hyvä tukikohta Turun ja sen lähiseutujen tutkimiseen. Etenkin kesäisin lapsiperheitä houkutteleva Muumimaailma sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä kylpylästä.

    Osoite:
    Holiday Club Caribia Turku
    Kongressikuja 1
    20540 Turku

    Lue lisää: Holiday Club Caribia

  • Mukavaa kylpylälomaa! Tarkistathan aukioloajat ja muut muuttuvat tiedot kylpylöiden sivuilta ennen lomaasi.

    Teksti: Leena-Mari Laukkanen
    Kuvat: Scandic Eden, Nokia/ Scandic Hotels

Sinua saattaisi kiinnostaa

Maisema Suomesta

Tilaa uutiskirje

Viimeisimmät ja ajankohtaisimmat matkailuvinkit suoraan sähköpostiin.