Hotel Katajanokalle palkinto World Luxury Hotel Awards -palkintogaalassa

Hotel Katajanokalle palkinto World Luxury Hotel Awards -palkintogaalassa

julkaistu , päivitetty

Hotel Katajanokka sai arvostetun World Luxury Hotel Awards -palkinnon kategoriassa Luxury Historical Hotel, Country Winner: Finland. Kansainvälinen World Luxury Hotel Awards -palkintogaala järjestettiin Arctic TreeHouse -hotellissa Rovaniemellä 12.10.2019.

– Hotel Katajanokasta tuli osa Tribute Portfolio -brändiä marraskuussa 2018. Liittyminen maailmanlaajuisesti tunnettuun Marriott International -hotelliketjuun on tuonut Hotel Katajanokalle entistä enemmän kansainvälistä näkyvyyttä, joten on mahtavaa vastaanottaa niin ikään globaali tunnustus pitkäjänteisestä työstä, kertoo Primehotels Oy:n toimitusjohtaja Tomi Peitsalo.

– Nykypäivänä hotellien ylellisyys mitataan palvelussa ja elämyksellisyydessä, joten Hotel Katajanokan menestyminen näillä mittareilla on suurenmoinen voitto meille. Hotellin historiallinen vankilamiljöö tuo myös oman ainutlaatuisen lisänsä. Näin ollen Luxury Historical Hotel -tunnustus sitoo hienolla tavalla yhteen erinomaisen palvelun, elämyksellisyyden ja historian. Palkinto on tunnustus koko tiimille erinomaisesta ja intohimoisesta työstä, jota on tehty johdonmukaisesti ja suurella sydämellä jo vuosien ajan, kertoo vt. hotellinjohtaja Tina Kaikkonen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

World Luxury Hotel Awards myöntää vuosittain tunnustuksia maittain, maanosittain ja maailmanlaajuisesti, ja arvostetut palkinnot jaettiin nyt 13. kerran. Voittajat valitaan vuosittain yli tuhannen hotellin ja lomakohteen joukosta. Kilpailuun valittavien hotellien ja lomakohteiden odotetaan täyttävän kriteerit erinomaisista puitteista ja huippupalvelusta. World Luxury Hotel Awards -tunnustukset perustuvat hotellivieraiden antamiin ääniin.

Hotel Katajanokalla on hallussaan Suomen parhaan design-hotellin palkinto samasta kilpailusta vuodelta 2016. Lisäksi hotelli on ansioitunut World Travel Awards -kilpailussa vuosina 2018 ja 2019 ja TripAdvisorin Certificate of Excellence & Travellers’ Choice -maininnan hotelli on ansainnut vuodesta 2011 lähtien. Hotel Katajanokka, Helsinki, a Tribute Portfolio Hotel on osa suomalaista Primehotels–hotelliperhettä.

Lähde ja kuva: Primehotels

Lue myös: Rakkautta ilmassa? Tässä ovat Suomen romanttisimmat hotellit

Katso myös