Tältä näyttää maailman ensimmäinen jäätelöhotellihuone – Helsingissä tietenkin!

Tältä näyttää maailman ensimmäinen jäätelöhotellihuone – Helsingissä tietenkin!

julkaistu , päivitetty

Valio Jäätelöfabriikki ja Helsingin Klaus K -hotelli ovat perustaneet (tiettävästi) maailman ensimmäisen jäätelöhotellihuoneen. Herkullinen jäätelöhotellihuone sai nimekseen Sweet Suite. Suloisen hemmotteluhuoneen sisustuksen ovat loihtineet sisustussuunnittelijat Anna Pirkola ja Kirsikka Simberg.

Valio Jäätelöfabriikki Sweet Suite -hotellihuone on muodikasta lähilomailua parhaimmillaan. Siellä voi uppoutua viihteeseen, lepäillä pehmeissä lakanoissa, lillua vaahtokylvyssä – ja ennen kaikkea nauttia niin paljon jäätelöä kuin haluaa.

jäätelöhotellihuone

– Valio Jäätelöfabriikki tuo ihmisten elämään iloa ja jäätelö merkitsee monelle hengähdystaukoa arjesta. Halusimme luoda herkullisten jäätelöiden ympärille yllättävän minielämyksen. Ylellinen hotellihuone ja jäätelömme ovat sopiva pari, taustoittaa Valion jäätelöiden liiketoimintapäällikkö Tea Ijäs yhteistyön syntyä.

Sisustuksesta ja stailauksesta ovat vastanneet sisustussuunnittelijat Anna Pirkola ja Kirsikka Simberg. Hotellivierailijoita odottaa huoneessa jäätelöillä täytetty pakastin ja lumoavat yksityiskohdat. Jäätelöhotellihuone pitää myös sisällään vintage-huonekaluja 30-luvulta ja pohjoismaista designia.

jäätelöhotellihuone

 – Asiakkaamme arvostavat laadukkaita elämyksiä. Hotellihuone on paljon enemmän kuin vain yöpymispaikka. Uskomme, että sekä kotimaiset että kansainväliset vieraat ottavat teemahuoneen ilolla vastaan, Klaus K:n hotellinjohtaja Hanna Kiuru toteaa.

Sweet Suiten ovet avautuivat 1. maaliskuuta ja sulkeutuvat vuoden 2019 lopussa. Herkulliseen hotellihuoneeseen mahtuu yöpymään kaksi henkeä.

>>Mikä vaikuttaa suomalaisten hotellivalintaan? Lue lisää täältä!

Kuvat: Valio

Katso myös