Koe jotain uutta! Hotel Levi Panoraman lasitetut sviitit vievät majoituksen uudelle tasolle

Koe jotain uutta! Hotel Levi Panoraman lasitetut sviitit vievät majoituksen uudelle tasolle

julkaistu , päivitetty

Hotel Levi Panoraman uusissa sviiteissä voit ihailla Lapin taivasta Levitunturin Koutalaen huipulta. Upeiden lasiseinien ja katon ansiosta näkymät ovat huikeat.

Levillä Sirkan kylässä sijaitseva Hotel Levi Panorama on toteuttanut kymmenvuotisen taipaleensa kunniaksi uudistuksen, joka toi asiakkaille mahdollisuuden majoittua lasikattoisissa sviiteissä. Myös hotellin seitsemännessä kerroksessa oleva ravintola sai uuden lasitetun oleskelutilan sekä päivitetyn nimen, Gold Digger Sky Lounge. Sviitit saivat myös muutostöiden myötä myös uudet nimet: Sky Suite ja Sky Suite Deluxe.

Lasiseinäiset -ja kattoiset sviitit tuovat maiseman lähelle

Uusia svittejä on kahta erilaista, Sky Suitet ja Sky Suite Deluxet. Molemmat huonetyypit sijaitsevat hotellin pohjoissiiven neljännessä, viidennessä ja kuudennessa kerroksessa. Kaikissa sviiteissä on lasiseinäinen ja -kattoinen makuuhuone. Sky Suiteissa, joita on kolme kappaleitta, on lasitetun makuuhuoneen lisäksi tilava, yhdistetty makuu- ja oleskeluhuone ja kylpyammeella varustettu kylpyhuone. Kolme Sky Suite Deluxea tarjoavat hieman enemmän luksusta, ja niissä on lasitetun makuuhuoneen lisäksi erillinen olohuone, toinen makuuhuone, sauna ja kaksi kylpyhuonetta.

– Halusimme tarjota asiakkaillemme uudenlaisen majoituselämyksen ja siitä idea Sky Suiteihin, Hanne Tohmo, Hotel Levi Panoraman Myyntipäällikkö kertoo.

– Uusien sviittien lasiseinäiset ja -kattoiset huoneet tuovat maiseman lähelle ja ovat ihanteellisia Levin tunturikylän tuikkeen, tähtitaivaan ja revontulien, valoisien kesäöiden ja ruskan väriloiston ihailuun.

>>Koe Lappi paikallisten opastamana: tutustu Levillä myös huskyihin ja poroihin

Juhlia keskiyön auringon tai revontulien alla

Hotellin seitsemännen kerroksen maisemaravintola Gold Digger Sky Lounge sai lisätilaa lasitetun oleskelutilan myötä. Uusi tila tarjoaa viihtyisää oleskelua 30:lle hengelle.  Ravintolan tiloista on näkymät pitkälle Levin tunturikylän yli myös naapurituntureille, jopa Pallakselle asti.

– Gold Digger on ollut suosittu häiden, juhlien ja yritystilaisuuksien järjestämispaikka ja uusi Sky Lounge tuo lisää tilankäyttömahdollisuuksia, Tohmo kertoo.

Lähde ja kuvat: Levi Hotel Panorama

Etsitkö unohtumatonta kotimaan hotellia? Tutustu myös artikkeliin Rakkautta ilmassa? Tässä ovat Suomen romanttisimmat hotellit

Katso myös