Kylpylähotelli Järvisydämen kotahotellin lasikattoisessa huoneessa peittona on taivas

Kylpylähotelli Järvisydämen kotahotellin lasikattoisessa huoneessa peittona on taivas

julkaistu , päivitetty

Vuoden kotimaiseksi matkakohteeksi tänä vuonna valittu kylpylähotelli Järvisydän ottaa vieraat vastaan keskellä suomalaista luontoa. Saimaan rannalla, Rantasalmella sijaitseva Järvisydän on paikka, jossa jokainen muistaa olla hyvä itselleen ja ammentaa rentoutta arkeen.

Kotahotelli kutsuu

Kylpylähotelli Järvisydämen laaja majoitustarjonta sai tänä vuonna viehättävän lisän, kun keskelle lumoavaa maisemaa valmistui kolme puusta ja kivestä rakennettua kotaa. Jokaisessa kotarakennuksessa on iso yhteinen oleskelutila ja seitsemän huonetta. 

Viihtymään kutsuvassa kotaloungessa voi viettää elävän tulen äärellä leppoisaa aikaa isommallakin porukalla. Kaikissa kotahotellin huoneissa on lasikatto mahdollistamassa maisemasta nauttimisen – korkea taivas peittelee majoittujan. Huoneissa on tutut hotellimukavuudet minikeittiöineen ja minibaareineen sekä puutakka. 

Kylpylähotelli Järvisydämen Niina Redsven kertoo kotahotellin saavan aikaan wau-huokauksia. Rauha ja tunnelma on ainutlaatuinen. 

– Myös kotahotellin äänimaailma on tarkoin suunniteltu rauhoittamaan ja tuomaan luonnon viestiä, Redsven sanoo. 

Linnansaaren kansallispuiston luonto ulkoilumahdollisuuksineen on läsnä myös muun majoitusvaihtoehdon Järvisydämessä valitsevalle. Suuren suosion ovat saaneet uuden kotahotellin lisäksi niin maisemasviitit, elämyshotelli kuin huvilat. 

Redsven tietää monen asiakkaan valitsevan Järvisydämen sen monipuolisuuden vuoksi. Arki jää taakse, kun voi kulkea kylpytakki päällä kylpylän tarjoamiin hoitoihin, ulkoilla vuodenaikojen mukaan erilaisia elämyksiä ja aktiviteetteja tarjoavassa luonnossa. Illan tullen Järvisydämessä nautitaan hyvästä ruoasta takkatulen lämmössä ja kynttilöiden valossa tunnelmallisessa viinikellarissa sijaitsevassa ravintolassa. Nukkumaan käperrytään vaikkapa maisemasviittiin tähtitaivaan alle.

Teksti: Toptaste / Tiina Örn

Kuva: Kylpylähotelli Järvisydän

Katso myös