Porvoo City Apartments – tunnelmallista majoitusta Porvoossa
Yhteistyössä Porvoo City Apartments

Porvoo City Apartments – tunnelmallista majoitusta Porvoossa

julkaistu , päivitetty

Yhteistyössä: Porvoo City Apartments

Porvoo on kesäkaupunkina tunnettu ja pidetty kaupunki vain reilu puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Vanha Porvoo on tunnettu turistien keskuudessa ja sen mukulakivikujilla tapaakin paljon turisteja niin kotimaasta kuin ulkomailta. Majoitu matkallasi mukavasti Porvoo City Apartmentsissa!

Vanhankaupungin tunnelma on ainutlaatuinen

Porvoon vanhassakaupungissa on noin viisisataa rakennusta, joista monissa on kivijalkamyymälöitä, sisustusliikkeitä, kahviloita ja ravintoloita. Jokaisessa näissä on taatusti omaleimainen tunnelmansa. Vanhakaupunki on myös monen porvoolaisen koti, joten pienillä sisäpihoilla voit tavata ihmisiä arkisissa puuhissaan.

Vanhankaupungin laidalla sijaitseva tuomiokirkko on nähtävyys, joka tallentuu monen lomakuvakansioon. Joen rantaa reunustavat tunnelmalliset aittarakennukset, joissa on useita ravintoloita. Kesäpäivää on mukava viettää terassilla ihmisiä katsellen ja hyvää ruokaa syöden.

Porvoo City Apartments

Porvoossa on runsaasti erilaisia ravintoloita ja kahviloita, joten jokaiselle löytyy varmasti mieluista purtavaa. Koska valtaosa nähtävyyksistä sijaitsee kompaktisti lähellä toisiaan, on Porvoossa myös helppo liikkua. Paikoitustilaa löytyy pienen kävelymatkan säteellä ydinkeskustasta helposti.

Porvooseen on helppo pistäytyä ja viipyä pidempäänkin. Kaupunki on mainio kohde niin aikuisten lomalle kuin lastenkin kanssa.

Adele ja Alexis kutsuvat Porvooseen

Omatoiminen majoitus on joustava valinta vierailullesi Porvoossa. Porvoo City Apartmentsin viihtyisät asunnot Alexis ja Adele sijaitsevat aivan keskustassa. Vanhakaupunki kauppoineen, ravintoloineen ja palveluineen on vain pienen kävelymatkan päässä.

Molemmat asunnot on äskettäin täysin peruskorjattu ja sisustettu modernilla otteella vuoden 1902 talon hengessä. Kummassakin huoneistossa on hyvin varustellut keittiöt ja kaikki tarvittava mukavaan asumiseen. Sisustus on hillityn tyylikäs ja asunnot sopivat hyvin lomailijoille, perheille ja romanttisen viikonlopun viettäjille. Myös työmatkalaiset ja projektityöntekijät arvostavat rauhallisia asuntoja.

Studio Alexis -yksiöön majoittuu mukavasti 1–2 henkilöä. Huoneistossa on muhkea jenkkiparivuode sekä moderni keittiö astioineen ja kodinkoneineen. Alexis on tunnelmaltaan raikas ja valoisa.

Kaksio Adeleen voi majoittua 1–4 henkilöä. Huoneistossa on tasokas valkoinen keittiö sekä laadukas parivuode ja vuodesohva. Adele sopii hyvin romanttiseen viikonloppuun tai hääparille. Sinne voi myös tilata ennakkoon kuplivaa juomaa ja herkkuja.

Adele ja Alexis ovat saaneet runsaasti kiitosta kauniista sisustuksestaan. Omistajaperheen sydämellinen ja asiakaslähtöinen ote näkyy myös siinä, että sinne palataan aina uudestaan. Voit yllättää rakkaasi tilaamalla huoneeseen pientä herkkua tai aamupalatarpeet ennakkoon.

Molemmisssa huoneistoissa on ilmainen wifi-verkko ja vapaata pysäköintitilaa lähikaduilla. Adele ja Alexis ovat avoinna ympäri vuoden. Erikseen sovittaessa omistajat voivat järjestää myös kuljetuspalveluita asiakkaille.

>> Tutustu tunnelmallisiin ja tyylikkäisiin asuntoihin tästä!

Porvoo City Apartments

Aleksanterinkatu 12, 06100 Porvoo
Puh. 050 543 0223
www.porvoocityapartments.fi
porvoocityapartments@gmail.com

Yhteistyössä: Porvoo City Apartments

Katso myös