Rakkautta ilmassa? Tässä ovat Suomen romanttisimmat hotellit

Rakkautta ilmassa? Tässä ovat Suomen romanttisimmat hotellit

julkaistu , päivitetty

Kaipaatko piristystä arkeen romanttisen miniloman merkeissä tai etsitkö romanttista hotellia hääyötä varten? Kokosimme yhteen Suomen romanttisimmat hotellit, jotka tarjoavat taatusti upeat puitteet romanttiseen lomaan!

 • null

  Hotel F6, Helsinki

  Hotel F6 on boutique-hotelli, joka tarjoaa lämmintä ja rauhallista tunnelmaa Helsingin keskustassa. Kaunis sisäpiha ja tunnelmallinen sisustus takaavat viihtyisyyden ja intiimin tunnelman – tänne kelpaa tulla viettämään Helsinki-lomaa läheltä ja kaukaa!

  Standard-huoneet tarjoavat jo kaivattua ylellisyyttä, mutta erityistä luksusta kaipaava voi harkita myös deluxe-huoneeseen panostamista.

 • null

  Hotel Kakslauttanen, Saariselkä

  Kun kyseessä on Suomen romanttisimmat hotellit, on tämä paikka pakko mainita! Hotel Kakslauttanen on herättänyt jo pitkään kotimaisten ja ulkomaalaisen median kiinnostuksen toinen toistaan erikoisempien ja upeampien majoitusvaihtoehtojen vuoksi. Lapin luonto ja yö ovat mystiikkaa täynnä: hääyötä tai romantiikkaa kaipaavat voivat Kakslauttasessa yöpyä vaikkapa lasi-iglussa tai ylellisessä kuningatarsviitissä, joka on rakennettu tunnelmalliseen hirsimökkiin.

  Romanttinen vaihtoehto on myös kelo-iglu, mökin ja lasi-iglun yhdistelmä, joka tarjoaa mahdollisuuden ihastella revontulia ja nauttia omasta yksityisyydestä ja saunan rauhasta hirsimökissä.

 • Park Hotel, Turku

  Park Hotel sijaitsee Turun keskustassa upeassa, yli 100-vuotiaassa jugendtalossa. Romanttisesta tunnelmasta saa nauttia erityisesti morsiussviitistä, jossa kelpaa kenen tahansa romantiikkaa kaipaavan yöpyä. Huoneessa on paljon kauniita yksityiskohtia: kauniin tilan suuret ikkunat avautuvat hotellin puutarhaan ja makuuhuonetta koristaa upea holvikaari.

 • Hotel Aurora, Luosto

  Santa’s hotels -ketjuun kuuluva Hotel Aurora tarjoaa lämmintä tunnelmaa Lapissa. Hotellissa voi yöpyä tunnelmallisissa hotellihuoneissa tai eksoottisissa lasi-igluissa. Kaikista Auroran huoneista löytyy oma sauna ja erityisen lämmintä tunnelmaa kaipaavien kannattaa varata huone, josta löytyy myös takka. Tämä hotelli on täydellinen paikka revontulien katseluun, sillä kaikkien huoneiden hintaan kuuluu revontulihälytys.

  >>Koe Lapin revontulet ja muut elämykset paikallisten kanssa! Katso lisää täältä

 • Vanajanlinna, Hämeenlinna

  Vanajanlinna on kuuluisa majoitus- ja tapahtumienpitopaikka Hämeenlinnassa. Vanajanlinnan suosiota selittää linnan kaunis miljöö ja kiinnostava historia. Myös romantiikkaa kaipaaville Vanajanlinna on oivallinen kohde: ylelliset sviitit huokuvat ylvästä vanhan ajan tunnelmaa ja tarjoavat mukavan irtioton arjesta.

 • Haikon kartano, Porvoo

  Haikon kartano sijaitsee vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä, mutta miljöö on kuin toisesta maailmasta. Haikon kartanon tyylikäs päärakennus on ollut paikallaan 1900-luvun alusta asti, joten rakennus tarjoaa taatusti ylvästä ja romanttista tunnelmaa. Haikon kartanossa vierailuun voi yhdistää myös kylpyläloman, sillä kylpylän ja kuntosalin käyttö kuuluu hotellihuoneen hintaan. Ylelliset huoneet henkivät entisaikojen tyylikkyyttä ja tarjoavat mitä ihanimman yöpymispaikan romanttiselle get away -lomalle.

 • null

  Hotel Kämp, Helsinki

  Hotel Kämp on klassikkojen klassikko! Täällä ovat yöpyneet monet suurmiehet ja julkisuuden henkilöt, joten puitteet kelpaavat taatusti myös romanttisen viikonlopun viettoon. Esplanadin puiston vieressä keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli on pettämätön vaihtoehto, mikäli kaipaat lomaltasi hemmottelua ja ylellisyyttä. Hotellin ylpeys on jättimäinen Mannerheim-sviitti, mutta luksuksesta pääsee taatusti nauttimaan myös muissakin huoneissa.

 • Hotel & Spa Resort Järvisydän, Rantasalmi

  Kylpylähotelli Järvisydän tarjoaa pariskunnille unohtumattoman ja romanttisen loman Rantasalmella.

  Majoitusvaihtoehtoina toimii kotasviitti, maisemasviitti tai elämyshotelli. Kylpyläosasto on rauhallinen ja tunnelmallinen. Voit varata paikkasi myös romanttiseen iltakylpylään, joka on suunnattu ainoastaan aikuisille. Kylpyläpalveluiden nauttimisen lisäksi pääset myös ulkoilemaan kylpylää ympäröivään kauniiseen luontoon.

  Kylpylähotelli Järvisydämestä löydät kaiken mitä tarvitset romanttista minilomaa varten!

 • Kuru Private Resort

  Kypylähotelli Järvisydämen läheisyydessä sijaitsee toinenkin rentoutumiseen ja romantiikkaan panostava hemmottelukeskus. Kuru avautui asiakkaille vuoden 2021 lopussa.

  Kuru korostaa laiskottelun tärkeyttä ja näissä puitteissa se on enemmän kuin helppoa. Resortissa asiakkaat majoittuvat yksityisissä villoissa, joissa pääsee ihailemaan luontoa suurten ikkunoiden kautta. Rauha on taattu, sillä Kurun alueelle pääsevät vain asiakkaat ja alueella kuljetaan jalan. Myös järvi on rauhoitettu moottoriveneiltä.

  Laiskottelun lomassa pääset nauttimaan erilaisista hoidoista Kuru Spassa ja laadukkaasta ruuasta alueen ravintolassa.

 • Kuvat: Hotel Kakslauttanen/ Alex Bao, Helsinki Marketing/ Hotel Kakslauttanen/ Starwood, Helsinki Marketing

Katso myös