Rukan Salonki ja Hotelli Iso-Syöte World Ski Awardsin voittajina jo kahdeksatta kertaa

Rukan Salonki ja Hotelli Iso-Syöte World Ski Awardsin voittajina jo kahdeksatta kertaa

julkaistu , päivitetty

Rukan Salonki on äänestyksen myötä valittu Finland’s Best Ski Chalet 2020, World Ski Awards kisassa. Samalla Hotel Iso-Syöte saa palkinnon Finland’s Best Boutique Hotel. Molemmat yritykset saavat nämä palkinnot jo kahdeksatta kertaa peräkkäin. 

Gaala jää koronavuonna väliin, mutta voittajat on silti valittu

World Ski Awards lanseerattiin 2013 ja se on ainoa globaali taho, joka kannustaa ja palkitsee hiihtokeskuksiin liittyvää matkailua ja sen tekijöitä. Tästä vuosittaisesta gaalasta on tullut “hiihtomatkailun Oscarit” ja yhtä arvostettu kun laajempi sisartapahtumasta World Travel Awards joka palkitsee matkailualan huiput sitten 1993.

Suomi on suhteellisen hyvin edustettuna World Ski Awardsissa, Iso-Syöte on saanut Finland’s Best Ski Resort palkinnon useampana vuonna, ja Rukalle on vuosien varrella tullut palkintoja useassa kategoriassa. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

– Uskon palvelukonseptimme olevan ratkaiseva tekijä voittoomme. Rukan Salongin huviloiltamme pääsee SkiBusilla Rukan rinteisiin ja meillä on majoituksen yhteydessä ravintola- ja saunaelämykset ja voimme järjestää asiakkaillemme myös ohjelmapalvelut. Hotel Iso-Syöte sijaitsee tunturin huipulla ja siitä pääsee suoraan rinteisiin ja myös heillä on kokonaisvaltainen palvelukonsepti sisältäen ravintola- ja ohjelmapalvelut, sanoo Marjo Määttä, Rukan Salongin toimitusjohtaja.

– Olemme hyvin kiitollisia äänistä, jotka johtavat palkintoon jo kahdeksannen kerran. Ajatelkaa, kahdeksan vuotta olemme pitäneet asemamme, vaikka Suomeen on koko ajan tullut uusia upeita kohteita! Onhan tässä kahdeksan vuoden aikana ollut myös vastoinkäymisiä, esimerkiksi molempia yrityksiä on kohdannut tulipalo, joka oli Hotel Iso-Syötteen kohdalla todella kohtalokas. Lippu on silti pidetty korkealla ja kuunneltu asiakkaidemme toiveita palvelukonseptin kehittämisessä. Uskomme, että se on äänestyshetkellä asiakkaillamme mielessä, sanoo Juha Kuukasjärvi, Hotel Iso-Syötteen toimitusjohtaja.

Tänä vuonna gaalatapahtumaa jossa palkinnot luovutetaan ei pandemian vuoksi järjestetä. Palkintopysti lähetetään postitse ja onnittelut ovat tulleet sähköisesti.

Lähde: Rukan Salonki
Kuva: Hotel Iso-Syöte

Katso myös