Sky Ounasvaara ja Sky Kitchen and View avasivat ovensa täysin uudistettuina

Sky Ounasvaara ja Sky Kitchen and View avasivat ovensa täysin uudistettuina

julkaistu , päivitetty

Lapland Hotels Sky Ounasvaara avasi suurelle yleisölle uudistuneena vuoden 2020 alusta. Myös kokoustilat ja Sky Kitchen & View -ravintola kokivat laajan uudistuksen.

Lapland Hotels Sky Ounasvaara avautui uuteen talvikauteen. Hotelli koki laajamittaisen remontin, jossa klassinen hotelli tuotiin nykypäivään rakennuksen henkeä kunnioittaen. Sisustuksessa korostuu harmoniset ja maanläheiset pohjoisen luontoon sointuvat sävyt. Upealla paikalla Ounasvaaran huipulla sijaitsevan hotellin suurista ikkunoista aukeaa upeat näköalat.

– Halusimme päivittää hotellin ilmeen tähän päivään sen ikonista ulkomuotoa vaalien. Lopputulos on upea ja se sulautuu luontevasti osaksi ympäröivää maisemaa. Ympäröivä luonto ja ikkunoista sisään tulvivat pohjoisen valoilmiöt ovat tärkeä osa hotellin sisustusta ja tunnelmaa, Lapland Hotelsin toimitusjohtaja Ari Vuorentausta sanoo.

Hotellihuoneiden ja yleisten tilojen lisäksi Sky Ounasvaaran kokoustarjonta uudistui. Tarjolla on 100 hengen auditorion lisäksi myös kolme pienempää kabinettia.

>>Lomaile Lapissa paikallisten kanssa! Katso mahtavat elämykset täältä!

Sky Kitchen & View -ravintola Suomen ykköskaartiin entistä vahvempana

Sky Kitchen & View -ravintola sai remontissa uudet puitteet. Painotus puhtaisiin ja ainutlaatuisiin pohjoisen luonnon antimiin säilyy ennallaan. Jatkossa ravintolassa tarjoillaan kolmen ja viiden ruokalajin yllätysmenuja. Yllätysmenujen rinnalla on saatavilla hieman rennompi bistro-lista.

– Lopputulos on erittäin tasokas. Voin ylpeänä sanoa, että Lapin tunnetuin ravintola palaa uudistuneena sinne huipulle, minne se kuuluukin – Rovaniemen ykköseksi ja myös valtakunnallisesti Suomen ykkösravintoloiden joukkoon, Lapland Hotelsin keittiömestari Tero Mäntykangas sanoo.

– Olemme uudistaneet ravintolan täysin. Tarjolla on entistä upeampia ja yllätyksellisempiä makuelämyksiä. Moderni lappilainen pääsee nyt tasokkaasti esille, Mäntykangas jatkaa.

Remontin myötä ravintolan ilme muuttui modernimmaksi. Ravintolasalin suurista ikkunoista avautuva lappilainen luonto värittää jatkossakin ravintola-asiakkaiden vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa maisemaa.

Lähde ja kuvat: Lapland Hotels

Katso myös