Vau! Suomalainen vuokramökki palkittiin Euroopan parhaana

Vau! Suomalainen vuokramökki palkittiin Euroopan parhaana

julkaistu , päivitetty

Suomi matkakohteena sai taas tunnustusta, kun European Holiday Home Association eli EHHA valitsi suomalaisen vuokramökin Euroopan parhaaksi vuokrattavaksi loma-asunnoksi. Voitto tuli ainutlaatuisuutta korostavassa Best Unique Spot Holiday Home -kategoriassa.

Hillagammi-mökki ihastutti miljööllään ja sisustuksellaan

Lomarenkaan välittämä vuokramökki jakoi ykkössijan parhaana lomakohteena Best Unique Spot Holiday Home -kategoriassa. EHHA:n palkitsema vuokramökki on Lomarenkaan Hillagammi-mökki Utsjoella. Tämä eräkämppä sijaitsee hyvin rauhallisella paikalla Kaldoaivin erämaassa, aivan Suomen pohjoisimman rajan tuntumassa. Se on varustukseltaan kuin eräkämppä – mökistä ei löydy esimerkiksi sähköä tai juoksevaa vettä, vaan mökki sulautuu täydellisesti ympäristöönsä. Kämppä on sekä sisustukseltaan että miljöönsä puolesta ainutlaatuinen erämaakohde. Loistavat valokuvat revontulista ja tähtitaivaasta sekä erittäin hyvällä maulla sisustetusta lomakohteesta saivat kansainvälisen raadin ihailemaan suomalaisen vuokramökin sielukkuutta. Katso kuvat ja esittely mökistä täältä.

Kotimaan erämaakohde päihitti Välimeren luksushuvilat

Palkintogaala järjestettiin perjantaina 8. marraskuuta 2019 Barcelonassa. Lomarengasta ja Suomea edusti paikan päällä Lomarenkaan pitkäaikainen toimitusjohtaja Juha-Pekka Olkkola.

– Uskoimme alusta saakka, että suomalainen eräkämppä voi voittaa oman kategoriansa. Lomarenkaalla on monia uniikkeja kohteita valikoimassaan, mutta Hillagammi erottuu selkeästi joukosta jo miljöönsä vuoksi, Olkkola iloitsee.

–Kilpailuun osallistui satoja hulppeita huviloita ja huoneistoja eri puolita Eurooppaa. Suomalainen erämaakohde todellakin päihitti Alppien ja Välimeren luksushuvilat, sanoo Olkkola.

Lähde ja kuva: Lomarengas

>>Koe Lapin lumo paikallisten opastamana! Tutustu elämyksiin täällä

Katso myös