Missä kotimaan kaupungissa tahtoisit viettää ihanan miniloman?
Yhteistyössä Omena Hotels

Missä kotimaan kaupungissa tahtoisit viettää ihanan miniloman?

julkaistu , päivitetty

Tahdotko minilomalle Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun, Jyväskylään tai Vaasaan? Osallistu Matka-Suomen kyselyyn ja voit voittaa sadan euron hotellilahjakortin!

Yhteistyössä: Omena Hotels

Missä Suomen kaupungissa viettäisit oman minilomasi?

Suomi on täynnä upeita kesäkohteita ja nyt jos koskaan on oikea aika ottaa niistä kaikki irti! Missä kaupungissa sinä tahtoisit viettää unohtumattoman miniloman yksin tai yhdessä ystävien tai perheen kanssa? Vastaa kyselyymme ja voit voittaa Omena Hotelsin lahjakortin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Palkintona arvomme 100,00 € arvoisen lahjakortin, jonka voit käyttää vapaavalintaisessa Omena-hotellissa. Jos onnetar osuu kohdallesi, pääset viettämään ihanaa minilomaa missä tahansa Suomen viidestä Omena-kaupungista: Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä tai Vaasassa. Omena-lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja se on käytettävissä vaikka heti osoitteessa omenahotels.com.

Kilpailu on voimassa 31.8.2020 saakka. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Jätä yhteystietosi, niin olet mukana kisassa. Voit samalla tilata myös uutiskirjeen, jonka kautta kuulet parhaat ideat kotimaanmatkailuun ensimmäisten joukossa ja saat edullisia matkatarjouksia suoraan sähköpostiisi – tämä tilaus kannattaa!

Etsitkö mukavaa lahjaa kesän juhliin?

Omena Hotelsin lahjakortti on oiva vinkki lahjaksi sinulle, joka olet menossa kesävieraaksi häihin, syntymäpäiville tai muita merkkipäiviä juhlimaan. Lahjakortin voi ostaa haluamallesi summalle helposti suoraan verkosta ja se on käytettävissä välittömästi. Tämä lahja sopii mainiosti myös mattimyöhäsille. Omena-hotellien lahjakortti on lahja, josta sinä ja ystäväsi voitte nauttia yhdessä. Omena-lahjakortti on yhteisen ajan lahja ja miniloma arjesta!

Katso myös