Kaamoskamera käynnissä taas: tältä näyttää, kun aurinko ei enää nouse

Kaamoskamera käynnissä taas: tältä näyttää, kun aurinko ei enää nouse

julkaistu , päivitetty

Tältä näyttää talvinen maisema pohjoisimmassa pohjoisessa! Hetan kylässä sijaitsevan kaamoskameran avulla voit seurata Lapin kaamosta reaaliajassa.

Hetan kaamoskamera käynnissä jo kolmatta talvea

Lapin perukoilla, Enontekiön Hetan kylällä täydellinen kaamosaika kestää koko pitkän kuukauden joulukuun alusta tammikuun alkuun. Aurinko ei nouse lainkaan 6.12.2020 ja 6.1.2021 välillä. Hetan kaamoskamera antaa tilaisuuden kurkistaa pohjoisen talven todellisuuteen. Kaamoskamera on kerännyt jo nyt yli 130 000 ketsojaa ja kausi on vasta alkamassa.

Seuraa tästä talven 2020-21 kaamoskautta livelähetyksenä

Löydät kaamoskameran Enontekiön kunnan verkkosivuilta osoitteesta www.enontekio.fi tai voit seurata livekuvaa myös suoraan alta. Livekuva välittää katsojille, kuinka päivä päivältä aurinko lakkaa nousemasta tunturin ylle. Kamera kuvaa kylänraitilla soljuvaa elämää, lumiseksi muuttuvaa Ounastunturia, väriä vaihtavaa taivasta ja kyläkaupan kulmaa. Tällaista elämä on, lunta odotellessa, ilman auringonpaistetta.

Koko kaamos kahdessa minuutissa

Jos et ehdi seurata livekuvaa koko kaamoksen ajan, voit katsoa myös kahden minuutin tiivistelmän viime talven tapahtumista. Tässä talven 2019-2020 kaamos kahdessa minuutissa.

Lähde: Enontekiön kunta

Videot: Enontekiön kunta

Kuva: Enontekiön kunta

Katso myös