Lasten kanssa Vantaalla? Katso tästä parhaat ideat säälle kuin säälle

Mitä tehdä lasten kanssa Vantaalla? Jos etsit hauskaa tekemistä koko perheen kesken, tämä juttu on sinulle tehty! Näissä sisäkohteissa viihtyy nimittäin lapsiperhe säällä kuin säällä!

Näe ja koe

Julkaistu , päivitetty
Lasten kanssa Vantaalla? Katso tästä parhaat ideat säälle kuin säälle
  • Hauskaa tekemistä SuperParkissa

    Jos perheeseesi kuuluu energisia ja urheilullisia tyyppejä, kannattaa suunnata Vantaan SuperParkkiin. Hauska sisäliikuntapuisto on mainio tapa tutustua erilaisiin lajeihin ja purkaa energiaa riemukkaiden aktiviteettien parissa.

    Vantaan SuperParkissa voi muun muassa kiipeillä kiipeilyseinällä, keilata, hyppiä trampoliineilla, kokeilla katukorista ja baseballia, liukua vaijerilla sekä testata taitojaan esimerkiksi skeittauksessa. Kokeneemmillekin skeittaajille ja skuuttaajiille löytyy paljon uutta, kuten Big air -hyppyri.

    Jos nälkä iskee urheilullisen päivän jälkeen, löytyy sisäaktiviteettipuistosta myös ravintola, joka tarjoaa annoksia isoon ja pieneen nälkään.

    Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

    Osoite:
    SuperPark
    Tammiston kauppatie 13
    01510 Vantaa

    Lue lisää: SuperPark Vantaa

  • Vesipetojen paratiisi: Flamingo Spa

    Flamingo Spa on todellinen Vantaan ylpeys ja rentouttavan kylpylän lisäksi siellä on myös kaikenikäisille sopiva vesipuisto.

    Kaikista pienimmille on varattu kylpylästä oma allas- ja liukumäkialue, jossa kelpaa tutustua rauhassa polskimisen maailmaan turvallisen aikuisen kanssa. Isompia lapsia innostavat erityisesti hauskat vesiliukumäet, vastavirta-allas sekä hyppyallas.

    Alle 10-vuotiaiden lasten tulee olla kylpylässä jatkuvasti aikuisen valvovan silmän alla.

    Aikuisten päivälippu vesipuistoon maksaa 18 euroa, junnulippu kustantaa 8 euroa ja perhelippu 50 euroa.

    Osoite:
    Viihdekeskus Flamingo
    Tasetie 8
    01510 Vantaa

    Lue lisää: Flamingo Spa

  • Hyppelehtien HopLoppiin

    Lasten kanssa Vantaalla vieraillessa kannattaa käydä HopLopissa! Riemukkaita HopLop-puistoja löytyy Vantaalta peräti kaksi kappaletta, toinen Vantaanportista ja toinen Varistosta. HopLopit ovat perheen pienimpien rakastamia sisäleikkipuistoja, joista ei tekeminen lopu kesken.

    HopLopissa on sopivia aktiviteetteja monenikäisille lapsille: taaperoa ilahduttavat taatusti pallomeri ja pehmeät rakennuspalikat, siinä missä leikki-ikäiset voivat nauttia esimerkiksi kiipeilypaikoista, trampoliineista, liukumäistä ja sähköautoradasta. Koululaisia viihdyttävät esimerkiksi seikkailulabyrintti, pallopelit sekä kiipeilymahdollisuudet.

    Osoitteet:
    Vantaanportti
    Antaksentie 4
    01510 Vantaa

    Lue lisää: HopLop

  • Funpark by Flamingo Spa

    Funparkissa voit vierailla muuten vain tai sen voi myös yhdistää kylpylälomaan, sillä tämä kiva sisäseikkailupuisto sijaitsee Flamingo Spa -kylpylän yhteydessä. Uudistettu huvittelupuisto avattiin kesäkuussa 2022.

    Seikkailupuistossa voi purkaa energiaa hauskojen aktiviteettien parissa, ja sieltä voi esimerkiksi laskea liukumäkeä, kiipeillä kiipeilyseinällä ja -putkissa sekä pomppia pomppulinnassa.

    Funparkista voi ostaa pientä syötävää, ja leikkien välissä voi poistua myös esimerkiksi syömään ravintolaan tai ostoksille, koska ranneke on voimassa koko päivän.

    Osoite:
    Viihdekeskus Flamingo
    Tasetie 8
    01510 Vantaa

    Lue lisää: Naurusaari

  • Kuvat: IS / SeventyFour

Sinua saattaisi kiinnostaa

Maisema Suomesta

Tilaa uutiskirje

Viimeisimmät ja ajankohtaisimmat matkailuvinkit suoraan sähköpostiin.