Parhaat ideat pukinkonttiin – joulun ihanimmat elämyslahjat

Parhaat ideat pukinkonttiin – joulun ihanimmat elämyslahjat

julkaistu , päivitetty

Mitä lahjaksi vanhemmille, puolisolle, ystävälle..? Anna lahjaksi yhteisiä muistoja tavaroiden sijaan! Laadimme kattavan listan elämyksistä, jotka sopivat täydellisesti pukinkonttiin! Näistä lahjakorteista löytyvät sopivat elämykset perheelle, puolisolle, ystäville ja sukulaisille! Elämyslahja on hyvä tapa muistaa myös työntekijöitä raskaan vuoden jälkeen.

Joulu 2020 on hyvin poikkeuksellinen, eikä tilanne koronaviruksen kanssa ainakaan helpota lahjapähkäilyä. Elämyslahjakortti on hyvä lahja, vaikka sitä ei ihan heti voisikaan poikkeustilanteen takia käyttää: monissa lahjakorteissa on pitkä, yleensä noin 6 – 12 kuukauden voimassaoloaika, joten lahjakortin voi käyttää, kun tilanne maailmassa normalisoituu ja lahjakortin käytön kokee turvalliseksi. Mukana on myös elämyksiä, joihin voi osallistua ulkona tai virtuaalisesti. Lahjakortti on myös hyvä tapa tukea taloudellisessa ahdingossa olevia palveluntarjoajia ja paikallisia pienyrityksiä.

 • Arjen luksusta hotellilahjakortilla

  Mikäpä ilahduttaisi kotimaanmatkailijaa enemmän kuin hotellilahjakortti? Lahjakortti sopii hyvin vaikkapa pienestä kaupunkilomasta kaipaavalle sukulaiselle, romanttiseksi yllätykseksi puolisolle tai yhteisiin hetkiin ystävän kanssa.

  Jos ostat hotellilahjakortin hotelliketjulle, kuten Omena-hotelliin, ei tarvitse tietää, minne kotimaan kohteeseen lahjansaaja haluaisi tarkalleen lähteä.

  Hotellilahjakortteja voit osaa esimerkiksi näihin paikkoihin:

 • Herkullisia elämyksiä ravintolalahjakortilla

  Aamiainen, brunssi, lounas, päivällinen, päiväkahvit... Hyvä ruoka ilahduttaa ketä tahansa! Ravintolalahjakortti on käteä tapa tukea paikallisia ravintolayrittäjiä ja antaa lupaus lahjansaajalle, että viet hänet syömään poikkeustilanteen rauhoituttua. Hyvä idea on ostaa lahjakortti myös ruoan kotiinkuljetusta tarjoaville yrityksille, kuten Woltiin, joka toimii jo monessa Suomen kaupungissa.

  Lahjakortteja voi ostaa muun muassa alle listatuista yrityksistä. Muista kysyä lahjakortin ostosta myös paikallisilta ravintoloiltasi!

 • Iloa huvipuistoista

  Tunnetko jonkun ison tai pienen hurjapään, jonka kesän kohokohta on huvipuistossa käynti? Mikset siis kustantaisi seuraava huvittelureissua jo etukäteen ostamalla lahjakortin johonkin Suomen hauskimmista paikoista? Osta lahjakortti lähimpään puistoon tai haasta vauhtihirmu laajentamaan reviiriään muihinkin kotimaan huvipuistoihin.

 • Doerz-lahjakortti – elämyksiä paikallisilta tuottajilta

  Doerz on kotimainen palvelu, jonka kautta voi ostaa kotimaisia elämyksiä suoraan paikallisilta – lahjakortin avulla voit antaa läheisellesi mahtavia kokemuksia sekä tukea samalla kotimaisia yrittäjiä ja pieniä elämystuottajia! Doerzin lahjakortti on persoonallinen lahja, jonka parissa voi päästä kokemaan elämyksiä, joista ei ole välttämättä edes tajunnut haaveilla. Lahjakortin voi käyttää mihin tahansa palvelun elämykseen ja se on voimassa vuoden 2021 loppuun asti. Doerzissa on myös monia yrittäjiä, jotka tarjoavat virtuaalisia elämyksiä tai tekemistä ulkona.

  Lue lisää ja osta lahjakortti täältä: Doerz

 • Museokortti on mainio lahja kulttuurinnälkäiselle

  Museokortti oikeuttaa sisäänpääsyn yli 300 suomalaiseen museoon, oli kyse sitten kuvataiteesta, valokuvanäyttelyistä, sotamuseoista tai vaikka Heurekan tiedekeskuksesta. Museokortin 12 kuukauden voimassaoloaika alkaa vasta ensimmäisestä museokäynnistäsi. Kortin voi siis ottaa käyttöön vasta sitten, kun sen katsoo koronatilanteen kannalta sopivaksi.

  Osta museokortti täältä: Museokortti

 • Elämyslahjoja kootusti: Elämyslahjat.fi

  Elämyslahjat on palveluntarjoaja, josta voi ostaa palveluita ja elämyksiä aina ravintolalahjakorteista laskuvarjohyppyyn, viinimaisteluihin ja tatuointilahjakortteihin. Runsaasta tarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin!

  Nykyään elämyslahjoista löytyy myös virtuaalisia elämyksiä, kuten kotijoogatunteja soittotunteja. Lahjakortti on voimassa kolme vuotta ostohetkestä.

  Lue lisää ja osta lahjakortti täältä: Elämyslahjat.fi

 • Ihanaa hemmottelua kylpylälahjakortin avulla

  Pukinkontista löytyvä kylpylälahjakortti ilahduttaa varmasti jokaista, joka kaipaa pientä irtiottoa arjesta tai muuten rakastaa pientä hemmottelua. Lahjakortti on ihanan romanttinen yllätys omalle rakkaalle tai ilahduttava lupaus yhteisestä laatuajasta vaikka vanhemman tai ystävän kanssa! Kylpylälahjakorteissa, kuten monissa muissakin elämyslahjakorteissa, on usein pitkä voimassaoloaika, joten lahjan voi lunastaa sitten, kun kylpylässä rentoutumisen katsoo turvalliseksi.

  Kylpylälahjakortin voi ostaa esimerkiksi näihin kylpylöihin:

 • Lahjakortti luontoelämyksiin

  Mitäpä jos antaisitkin lahjaksi unohtumattomia hetkiä suomalaisessa luonnossa? Monille koronavuosi toimi herättäjänä siihen, kuinka kaunis kotimaamme ja erityisesti luontomme on. Moni meistä ei ole ehkä osannut edes ajatella, että luonnon kauneudesta voi saada ihan eri tavalla irti, kun mukana on paikallinen, joka tuntee alueen polut, järvet, eläimet ja metsät kuin omat taskunsa.

  Luontoon liittyviä elämyksiä voit ostaa esimerkiksi näiltä palveluntarjoajilta:

  • Doerz, tarjolla paljon luontoelämyksiä revontulibongailusta kansallispuistoretkiin sekä saunaelämyksiin
  • Elämyslahjat.fi, elämyksiä vedessä, esimerkiksi melonta ja veneily
  • Natura Viva, esimerkiksi melontakurssit, ohjatut melontaretket, Fatbike-retket ja SUP-retket
  • Retkipaikka, viinimaistelua metsässä
  • Feel the Nature, esimerkiksi melontakurssi, villiyrttikurssi ja hiihtovaellus Lapissa
  • Holvi, luonnon villit käyttökasvit -verkkokurssi
  • Elämyslahjat.fi, Karhunkatselun iltaretki

Katso myös