Powerpark – Suomen suurin huvipuisto keskellä lakeuksia

Powerpark – Suomen suurin huvipuisto keskellä lakeuksia

julkaistu , päivitetty

Keskellä Pohjanmaan lakeuksia kohoaa lasvegasmaisesti leuat loksauttava ilmestys, nimittäin huvipuisto Powerpark. Tällainen on yli 160 hehtaarin huvittelualue, josta löytyy tekemistä koko perheelle.

Powerpark on Suomen suurin huvipuisto

Powerpark on monipuolinen kokonaisuus, josta tekeminen ei lopu ihan heti kesken. Suomen suurimmasta huvipuistosta löydät yli neljäkymmentä laitetta, joista kahdeksan vuoristorataa. Powerparkissa on myös Suomen laajin lastenlaitevalikoima ja joukko puistokummeja, jotka voivat tulla mukaan laitteisiin, joihin pieni lapsi ei vielä yksin saa mennä. Alueelta löydät myös perinteisen pelihallin.

Elämyksiä kartingista hevostapahtumiin

PowerParkin tarina alkoi kartingista, jota on nykyisin mahdollista ajaa kahdella radalla. Kolmensadan metrin mittaisella sisäradalla pääsevät ajamaan kaikki yli 130-senttiset. Formulakuljettaja Mika Salon suunnittelemaa kilometrin pituista ulkorataa pääsevät ajamaan kaikki yli 160-senttiset.

Perheen pienimpiä varten Powerparkista löytyy hauska Röllikylä, joka on Rölli ja kultainen avain -elokuvankin kuvauspaikkana toiminut. Täällä voit hengähtää hetkisen sivussa huvipuiston hektisyydestä ja tervehtiä rölliystäviä. Pääsy Röllikylään sisältyy huvipuiston sisäänpääsymaksuun.

Elokuvaelämyksiä tarjoaa Powerparkin oma elokuvateatteri, joka esittää 2D- ja 3D-elokuvien lisäksi myös 5D-elokuvia.

Mikäli kaipaat vaihtelua huvitteluun, kokeile Powerparkin Adventure Golf -minigolfrataa. 18-reikäinen rata soveltuu pelattavaksi koko perheelle ja radalta on mukavat näkymät sekä huvipuistoon että kartingradalle.

Herkuttelua ja ostoksia

Huvipuiston alueella toimii kahdeksan ravintolaa ja lisäksi erilaisia ruokakojuja. Kaikissa ravintoloissa on tarjolla myös gluteenitonta ja vegaanista ruokaa.

Lähimpänä Powerparkiin johtavaa tietä sijaitsee ostoskeskus Road House, joka palvelee kävijöitä päivittäin. Ostoskeskuksesta löydät ruokakaupan, brändioutletin, sisustuskaupan, leipomon sekä luksusherkkuja myyvän erikoisliikkeen. Lisäksi tarjolla on pieni ravintolamaailma.

Powerparkin majoitusvaihtoehdot ovat monipuoliset. Tarjolla on kaksi eri hotellia, camping sekä mökkimajoitus. Täällä sinulla on mahdollisuus nukkua puuhun rakennetussa mökissä, vankkurissa tai luksushuvilassa.

Powerparkin kesää rytmittävät monenlaiset tapahtumat. Tarjolla on esimerkiksi PowerPark Horse Show, ravitapahtumia sekä Power Truck Show. 

Huvittelupäivä Powerparkiin kannattaa varata ennakkoon, tarkista siis huvipuiston aukioloajat hyvissä ajoin Powerparkin verkkosivuilta. Varaaminen ja peruminen on maksutonta.


Huvivaltio PowerPark 
Puistotie 2
62300 Härmä

Lisätiedot:

Teksti: Charlotta Jaatinen

Kuva: PowerPark

Katso myös