Dining 26 oli ensimmäisiä ravintoloita, joka toi Tampereelle social diningin. Annokset ovat modernin tapasmaisia, ja tarkoitettuja jaettavaksi pöytäseurueen kesken. Makumaailmat ammennetaan Välimeren kaikilta rannikoilta: eli Euroopan puolelta mm. Espanjasta, Italiasta, Ranskasta, Kreikasta, ja Turkista, sekä Pohjois-Afrikasta ja Lähi-Idästä. Ruokalistalta löytyy myös muutama pääruuan kokoinen isompi annos, jotka voi tilata itselleen tai jaettavaksi. Menu vaihtuu sesonkien mukaan, noin neljä kertaa vuodessa. Keittiössä ei käytetä oikoteitä, vaan kaikki pohjautuu käsityöhön ja parhaisiin raaka-aineisiin.
Myös ravintolan juomatuote nojaa vahvasti Välimeren maihin, ja viinejä löytyykin erikoisemmiltakin alueilta kuten mm. Israelista. Marokosta ja Libanonista. Myöskään Euroopan puolelta tulevat viinit eivät ole niitä kaikkein perinteisimpiä, vaan tulevat vähemmän tunnetuilta, pienemmiltä alueilta, ja monet viineistä on valmistettu mielenkiintoisista, alueiden omista alkuperäisrypälelajikkeista. Annoksista on koostettu myös valmiita menukokonaisuuksia, joille on mietitty viinipaketit – näillä pääsee ihanalle makumatkalle Välimerelle.