Nyt kaivataan toimintaa! 7 superhauskaa aktiviteettia Tampereella

Nyt kaivataan toimintaa! 7 superhauskaa aktiviteettia Tampereella

julkaistu , päivitetty

Tänne sitä menoa ja meininkiä! Tampereella kelpaa viettää hauska toiminnantäyteinen viikonloppu tai päivä. Suomalaisten lempikaupunkina tunnettu kaupunki tarjoaa paljon hauskoja mahdollisuuksia action-lomalle, olitpa sitten paikallinen tai elämyksenhakuinen kotimaanmatkailija.

 • Getaway Tampere

  Nyt testataan tiimityötä ja hoksottimia! Getaway room escape Tampere on mielenkiintoinen pakohuonepeli, jonka pakohuoneet ovat saaneet inspiraationsa mistäs muusta kuin Tampereesta itsestään. Huoneissa selvitellään esimerkiksi sitä, mitä Pohjoismaiden historian suurimmalle kavalluksen rahoille tapahtui, ehditäänkö manselaisten rakastama salakapakka pelastaa ja mitä tapahtui tamperelaisen rock-bändin solistille.

  Vaihtelua perinteisiin pakohuoneisiin tarjoaa Lost Love -kaupunkiseikkailu, jonka rastit on sijoitettu ympäri Tampereen keskustaa.

  Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

  Osoite:
  Åkerlundinkatu 3 B
  33100 Tampere

  Lue lisää: Getaway

 • Viihdekeskus Ideapark

  Ei varsinaisesti Tampereella, mutta Tampereen naapurissa Lempäälässä sijaitsee Viihdekeskus Ideapark. Huikea sisäkarting ilahduttaa säällä kuin säällä. Viihdekeskus Ideapark sopii niin perheille, pariskunnille kuin kaveriporukoillekin.

  Lapsille tarjolla on oma aktiviteettipuisto, joka on täynnä menoa ja meninkiä.

  Viihdekeskuksessa on myös mahdollisuus keilaukseen ja pelialueelta löytyy kolikkopelejä jokaiseen makuun.

  Esimerkiksi kaveriporukoille hyvä vaihtoehto aktiivipäivän lomassa on saunatilojen vuokraus.

  Osoite:
  Ideaparkinkatu 4
  37570 Lempäälä

  Lue lisää: Viihdekeskus Ideapark

 • Kauppi Sport Center

  Kauppi Sport Center on monipuolinen liikuntakeskus Tampereella. Keskuksesta löytyy esimerkiksi erilaisia pelikenttiä ja kuntosali, mutta hauskaa ajanvietettä kaipaavaa kiinnostanee erityisesti siellä oleva Trampolin Wild Park ja siellä sijaitsevat trampoliinipuisto, kiipeilypuisto sekä seikkailupuisto! Trampoliinipuistossa voi purkaa energiaa hauskasti pomppien ja vapauttaa sisällä asuva lapsi liikunnan riemun pariin.

  Kiipeilypuistossa nimensäkin mukaisesti tietysti kiipeillään. Täältä löytyy esimerkiksi Tampereen korkein kiipeilyseinä sekä boulderointialue, jossa kiipeillään matalalla seinällä sekä pitkittäis että poikittaissuunnassa. Kiipeilypuistossa on useita erilaisia seiniä, jotka sopivat kokeneille ja aloitteleville kiipeilijöille.

  Trampolin Wild Parkin kattoa pitkin kulkeva seikkailupuisto testaa hermoja, rohkeutta ja kuntoa! Puistossa sijaitsee peräti 76 erilaista rataa, joista eritasoiset aikuiset ja lapset löytävät taatusti omansa.

  Osoite:
  Kuntokatu 17
  33520 Tampere

  Lue lisää: Kauppi Sport Center

 • Hohtogolf West Coast

  Kauppakeskus Ratinassa sijaitseva West Coast -hohtogolfrata on elämyksellinen aktiviteetti, joka jää taatusti mieleen. Paikasta löytyy peräti 15 hohtominigolfrataa, joista osa löytyy jännittävältä kauhualueelta. Täällä ei koskaan tiedä, mitä tapahtuu seuraavaksi! Osana hohtogolfkierrosta on myös kauhukuja, josta löytyy mitä erikoisempia tehosteita.

  West Coast sopii niin rentoon illanviettoon kuin erilaisiin yksityistilaisuuksiinkin. Tätä kannattaa kokeilla!

  Osoite:
  Vuolteenkatu 1
  33100 Tampere

  Lue lisää: Hohtogolf West Coast

 • Flowpark Tampere

  Ekologisessa seikkailupuisto Flowparkissa pääsee testaamaan omia taitoja korkeuksissa, sillä seikkailupuisto on rakennettu eläviin puihin!

  Flowpark sisältää eritasoisia tehtäviä, jotka sopivat monentasoisille seikkailijoille. Erilaiset köysiradat sisältävät esimerkiksi heiluvia polkuja, liaanihyppyjä, keinuja ja vaijeriliukuja. Flowpark sopii aktiviteetiksi esimerkiksi yksin, kaksin tai ryhmässä! Puistossa voi järjestää myös yksityistilaisuuksia.

  Osoite:
  Varalankatu 36
  33240 Tampere

  Lue lisää: Flowpark Tampere

 • Koulukadun ratagolfkenttä

  Kesäpäivä minigolfin parissa? Kyllä kiitos! Tampereen ratagolfkenttä sijaitsee Koulukadulla upean järvimaiseman vieressä. Minigolf on hauskaa ajanvietettä niin pienellä kuin suurellakin porukalla. Koulukadun ratagolfkentän yhteydessä sijaitsee myös ratagolfkioski, josta voi pelien päätteeksi napata mukaan vaikka jäätelön ja kahvin!

  Osoite:
  Koulukatu 28
  33200 Tampere

  Lue lisää: Koulukadun ratagolf

 • Kelo ja Kallio Adventures

  Nyt on tarjolla vähän erilaisempia seikkailuelämyksiä! Kelo ja Kallio Adventures -yritys on keskittynyt erilaisten hurjien kiipeilyaktviteettien järjestämiseen. Yritys tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia esimerkiksi kiipeilyyn, köysilaskeutumiseen, vaijeriliukuun ja melontaan. Miltä kuulostaisi esimerkiksi laskeutua pitkin Pyynikin näkötornia tai hauska päivä kalliokiipeilyn parissa?

  Yrityksen toiminta on todella monipuolista ja se tarjoaa ohjelmaa moneen makuun. Toiminta on painottunut Tampereen Teiskossa sijaitsevaan Kelo ja kallio Laavumaahan, mutta aktiviteetteja voi järjestää myös muualla. Jos haluat kokea unohtumattoman seikkailun, jota ei ihan joka päivä koe, tässä on sinulle vastaus!

  Lue lisää: Kelo ja Kallio Adventures

Katso myös