Turun ihanimmat treffipaikat pienelle budjetille – poimi tästä romanttiset vinkit takataskuun!

Turun ihanimmat treffipaikat pienelle budjetille – poimi tästä romanttiset vinkit takataskuun!

julkaistu , päivitetty

Kiristävätkö kukkaronnyörit tai haluatko karsia menoja? Unelmatreffejä varten ei tarvitse räjäyttää pankkia, vaan romanttista aikaa voi järjestää myös pienellä budjetilla. Historiallinen Turku henkii romantiikkaa ja onkin täydellinen kohde kahdenkeskeiselle ajalle eikä romantiikkaa ole koskaan liikaa. Olitpa menossa ensimmäisille, toisille tai sadansille treffeille deittikumppanisi kanssa, nämä Turun ihanimmat treffipaikat kannattaa ottaa talteen!

 • Kakolanmäki

  Yllätä treffikumppanisi astetta persoonallisimmilla vankilatreffeillä! Kakolanmäki toimi Suomen pahamaineisimpana vankilana vuoteen 2007 asti, minkä jälkeen vankila on toiminut suosittuna nähtävyytenä. Kakola onkin mainio paikka budjettitreffeille, jossa kannattaa tutustua kiinnostavaan vankilamuseoon ja herkutella tunnelmallisessa kesäkahvila Cafe Kakolassa, joka toimii vanhassa vankilanjohtajalle rakennetussa talossa. Pääsylippu museoon maksaa 5 €, alennettu lippu 3,5 € (lapset, opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet sekä työttömät). Kakolanmäen museossa on esillä erilaisia esineitä, tarinoita ja valokuvia, jotka johdattavat museovierailijan vankilan arkeen ja vankien elämään.

  Kakolanmäki on Turun toiseksi korkein paikka ja siten myös itsessään komea nähtävyys. Mäellä kelpaa istuskella vaikka jäätelöt kourassa ja ihailla upeita maisemia.

  Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

  Osoite:
  Lohrmanninkatu 4
  20100 Turku

  Lue lisää: Kakolanmäki

 • Jokilautat Aura ja Jokke

  Aurajoki on Turun helmi, joten mikä olisikaan parempi tapa viettää treffejä Turussa kuin ihana jokiristeily? Lautoille meno on helppoa, viitot vain laiturilla ja hyppäät kyytiin! Jokilautoilta löytyy tietysti kahvilabaari, jossa voitte budjetista riippuen siemailla vaikka kahvia tai kuohuviiniä.

  Lue lisää ja katso pysäkit: Jokilautat Aura & Jokke

 • Aurajokiranta

  Kun kyseessä on Turun ihanimmat treffipaikat, on tämä paikka hyvä mainita. Joskus parhaat treffit eivät vaadi kummempia klumeluureja! Upean Aurajoen varrelta löytyy rutkasti paikkoja, joissa istuskella treffikumppanin kanssa pieni hetki tai useampi tunti. Kaunis kesäpäivä, take away -kahvit ja rasia mansikoita – voiko mukavampia treffejä toivoa?

  Valinnan vaikeus tuleekin siitä, haluaako istua täl pual jokke eli itäpuolella vai tois pual jokke eli länsipuolella. Jos valinta osoittautuu liian vaikeaksi, voi treffit toteuttaa myös kävelytreffeinä, ja kiertää molemmat puolet!

  Lue lisää: Aurajokiranta

 • Pieni rengastie

  Hakusessa vähän pidemmät sporttitreffit? Pyöräilkää tai autoilkaa Pieni rengastie! Päivän automatka upeissa maisemissa tai parin päivän pyöräilyreitti on ihana tapa saada laatuaikaa kumppanin kanssa tai tutustua uuteen treffikumppaniin vähän paremmin.

  Upea reitti näyttää Turun saariston upeimmat puolet ja pääset tutustumaan ihaniin kaupunkeihin ja kauniisiin saariin. Reitti kulkee Turusta, Naantalin kautta Rymättylään, josta seilataan yhteysalus m/s Östernillä Seilin kautta Nauvoon. Reitin voi kulkea myös toiseen suuntaan.

  Lue lisää: Pieni rengastie

Katso myös