Vantaallakin voi viettää unohtumattoman päivän – tässä hauskaa tekemistä kaveriporukalle

Vantaallakin voi viettää unohtumattoman päivän – tässä hauskaa tekemistä kaveriporukalle

julkaistu , päivitetty

Mitä tehdä Vantaalla kaveriporukalla? Kokosimme parhaat ideat niin polttareihin, synttäreihin, työpaikan virkistyspäivään tai muuten vaan hauskan päivän viettoon porukalla! Näillä vinkeillä onnistuvat niin ikimuistoiset saunaillat, adrenaliinia nostattavat ohjelmanumerot kuin rauhallisemmat päivätkin esimerkiksi ihanien islanninhevosten parissa.

 • Haaveissa täydellinen saunailta? Tutustu Pingviinin saunaan

  Pingviinin sauna on viihtyisä saunatila, joka sopii pienemmän tai suuremman seurueen illanviettoon. Tilat sijaitsevat Vantaan Tikkurilassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Television ja laadukkaan äänentoiston ansiosta saunailtaan voi yhdistää helposti vaikka kisakatsomon tai karaokeillan.

  Pingviinin saunatilat sijaitsevat tyylikkäissä kellaritiloissa, joissa voi nauttia saunomisen lisäksi myös karaokebaarin tarjoamista mahdollisuuksista. Saunaan mahtuu kerralla noin 10 henkeä, mutta tilat voi vuokrata myös isommalle seurueelle. Saunailtaa varten on mahdollista varata valmis saunapaketti ruokineen ja juomineen.

  Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

  Jos mieli halajaa jatkoille, iltaa on mahdollista jatkaa myös Pingviini Night -yökerhon puolelle.

  Osoite:
  Kielotie 20
  01300 Vantaa

  Lue lisää: Pingviinin sauna

 • Aika ottaa toisista mittaa Megazonessa!

  Tässä tulee mahtava vinkki kaikille seikkailun- ja jännityksenhakuisille! Megazone on hauska ja suosittu lasertaistelupeli, joka on loistava työ- tai kaveriporukan ajanviettokohde. Vantaan Megazone sijaitsee Viihdekeskus Flamingossa, eli lasertaistelun voi halutessaan yhdistää helposti kylpyläpäivään Flamingo Spassa, shoppailuun tai ravintolassa herkutteluun.

  Peliä pelataan sisällä, joten se viihdyttää pelaajia säällä kuin säällä. Mukaansatempaavan pelin suositusikäraja on 7 vuotta ja sitä voi pelata myös esimerkiksi pyörätuolilla.

  Osoite:
  Viihdekeskus Flamingo, 3. krs
  Tasetie 8
  01510 Vantaa

  Lue lisää: Megazone

 • Jännitystä elämään Prison Island -vankilaseikkailussa

  Viihdekeskus Flamingosta löytyy myös toinen mahtava aktiviteettivaihtoehto, nimittäin Prison Island -vankilaseikkailupeli! Pelissä ratkotaan tiimissä haasteita, jotka sijoittuvat jännittävään vankilaympäristöön. Erilaiset tehtävät koettelevat pelaajien älyä, ketteryyttä ja teknisiä taitoja. Pelin tarkoituksena on aikarajan puitteissa ratkoa tehtäviä ja kerätä sitä kautta mahdollisimman paljon pisteitä. Miten mainio tapa testata omia tiimitaitoja!

  Osoite:
  Viihdekeskus Flamingo, 3 krs.
  Tasetie 8
  01510 Vantaa

  Lue lisää: Prison Island Vantaa

 • Hurjapäiden paratiisi: VM Karting Center

  Kilpailuhenkisille ja vauhdista nauttiville porukoille täydellinen vaihtoehto on tietysti karting-autoilu! VM Karting Center Vantaan lentokentän läheisyydessä on yksi pohjoismaiden suurimmista karting-radoista.

  Yli puolen kilometrin mittainen ajorata, laadukkaat kalustot ja hyvä opastus takaavat turvallisen ja hauskan kokemuksen, joka sopii myös ensikertalaisille. VM Karting Centeristä löytyy myös ryhmille hyödyllisiä lisäpalveluita, kuten saunatilat, ravintola sekä neuvottelutilat.

  Ajamiseen ei tarvitse varautua etukäteen, vaan mukaan riittää vain normaalit vaatteet ja hyvät kengät, kuten lenkkarit.

  Osoite:
  Myllykyläntie 3
  01760 Vantaa

  Lue lisää: VM Karting Center

 • Ammattilentäjän arkea simulaattorin avulla

  Haluatko tarjota synttäri- tai polttarisankarille ainutlaatuisen elämyksen, jota hän ei ihan heti unohda? Vantaalla sijaitsevan Suomen ilmailumuseon tiloissa on mahdollisuus kokeilla, miltä lentokoneen lentäminen tuntuu. Todentuntuiseen lentosimulaattori Diamond DA-42 voi ostaa tunnin mittaisia elämyspaketteja, jolla päivänsankari pääsee haastamaan itseään mielenkiintoisella tavalla.

  Osoite:
  Tietotie 3
  Vantaa

  Lue lisää: Ilmailumuseo

 • Tähtäystaidot testiin ampumaradalla

  Ruutisavu Oy:n ampumarata on turvallinen tapa testata omia taitoja ampumaharrastuksen parissa. Tälle kätevälle sisäradalle ammuntaa voi tulla kokeilemaan myös ensikertalaiset ja sellaiset, joilla ei ole omaa asetta.

  Hauskan päivän päätteeksi elämyksen kruunaa tietysti saunailta. Ruutisavun yhteydessä sijaitsevaa Ruutisaunaa vuokrataaan ryhmille tilauksesta. Tiloihin on mahdollista tuoda omia ruokia tai juomia, mutta ne voi myös tilata etukäteen Ruutisavun kautta.

  Paikka sijaitsee helppojen kulkuyhteyksien päässä Kehä III:n ja Tuusulantien läheisyydessä. Ruutisavu tarjoaa myös käteviä valmiita paketteja yksityistilaisuuksien järjestämiseen.

  Osoite:
  Kiitoradantie 6
  01530 Vantaa

  Lue lisää: Ruutisavu Oy

 • Ihanat islanninhevoset Fagur-tallilla

  Hoi eläinystävät ja upeista luontomaisemista haaveilevat, tässä on teille sopiva kohde! Vantaan ratsastuskoulu Fagur on ainoa pääkaupunkiseudulla sijaitseva talli, joka on erikoistunut islanninehevosiin. Islannista kotoisin oleva hevosrotu on erityisen rakastettu hevosharrastajien keskuudessa, sillä se on tunnettu yhteistyökykyisestä ja sosiaalisesta luonteestaan.

  Tunnelmallinen maastoratsastus kauniin luonnon ympäröimänä on täydellistä ohjelmaa ikimuistoista, mutta vähän rauhallisempaa menoa kaipaavalle porukalle. Fagur sijaitsee mainioiden kulkuyhteyksien varrella keskellä idyllisiä viljapeltoja ja kauniita maalaismaisemia.

  Tallilla järjestetään ryhmille ratsastusretkiä, joihin voi yhdistää lounaan tai kahvihetken. Retket suunnitellaan ryhmän toiveiden mukaisesti ja niitä toteutetaan lauantaisin klo 10 – 18. Tarvittaessa tallilla sijaitsevaa mökkiä voi käyttää myös klo 18 jälkeen.

  Osoite:
  Katriinantie 50 B
  01760 Vantaa

  Lue lisää: Fagur

Katso myös