Mistä löytyvät Helsingin parhaat burgerit? Kuusi herkullista ravintolavinkkiä!

Haluatko herkutella burgereilla Helsingissä? Listasimme artikkeliin Helsingin parhaat burgerit – nämä paikat vievät kielen ja mielen mennessään!

Syö ja juo

Julkaistu , päivitetty
Mistä löytyvät Helsingin parhaat burgerit? Kuusi herkullista ravintolavinkkiä!
  • Social Burgerjoint

    Kun kyseessä on Helsingin parhaat burgerit, niin tämä paikka on pakko mainita! Kehuttu Social Burgerjoint on avaamisesta asti saanut nauttia suuresta suosiosta, jonka vuoksi yrityksellä on avoinna kaksi ravintolaa Helsingissä. Ravintolat sijaitsee Helsingin ytimessä Citycenterissä ja kauppakeskus Redissä.

    Ravintolakonseptin idea on yksinkertaisuudessa: Social Burgerjointin hampurilaisten pääosassa näyttelevät pihvit, jotka ravintola valmistaa itse. Menulta löytyy perinteisten lihaburgereiden lisäksi myös kasvisvaihtoehtoja sekä kausittain vaihtuva burgeri.

    Osoitteet:
    Citycenter
    Kaivokatu 8
    00100 Helsinki

    Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

    Redi
    Hermannin rantatie 5
    00580 Helsinki

  • Bites Burgers

    Kuuluisat Bites Burgersin purilaiset tarjottiin pitkään teollisuusalueella Vallilassa, mutta nykyään yrityksellä on myös toinen ravintola Kampissa.

    Käsintehdyt burgerit ja kiinnostavat erikoisoluet ovat tämän burgeripaikan parasta antia. Menulta löytyy vaihtoehtoja myös kasvis- ja vegaaniruokailijoille. Burgerit voi tarvittaessa tilata myös gluteenittomana.

    Alueella olevien parkkipaikkojen ansiosta Vallilassa sijaitsevaan ravintolaan pääsee myös kätevästi autolla. Kampin ravintola on kortteliravintola, josta voit myös halutessasi vuokrata 20 hengen kabinetin.

    Osoitteet:

    Kamppi
    Lapinlahdenkatu 3
    00180 Helsinki

    Vallila
    Nokiantie 2-4
    00510 Helsinki

  • Treffipub

    Herkullisia purilaisia saa totta kai myös idästä! Itä-Helsingin Herttoniemessä sijaitseva Treffipub on muodostunut tärkeäksi osaksi helsinkiläistä ravintolakulttuuria, jonne on helppo matkustaa kauempaakin, sillä ravintola sijaitsee aivan Herttoniemen metroaseman vieressä.

    Tiiviiltä, mutta sitäkin laadukkaammalta menulta löytyy burgerivaihtoehdot sekä lihansyöjille että vegaaneille. Arkisin Treffipub tajoilee lounasta aina klo 15 asti.

    Osoite:
    Hiihtomäentie 14
    00810 Helsinki

  • Manala

    Tunnelmallinen Manala on tunnettu ravintola Helsingin keskustassa. Ravintolan menulta löytyy perinteiseen makuun sopiva burgeri sekä vegaaniruokavalioon sopiva.

    Manala on apunasi myös silloin, kun burgerinhimo yllättää myöhään illalla – sillä keittiö on avoinna maanantaista lauantaihin aina klo 23 asti.

    Osoite:
    Dagmarinkatu 2
    00100 Helsinki

  • Roslund

    Roslundin lihamyymälä ja bistron burgerit ovat saavuttaneet jo klassikkoaseman helsinkiläisessä hampurilaismaailmassa. Lihakauppana aloittanut Roslund on luonnollisesti painottunut lihaburgereihin ja se sijaitsee Teurastamon Portilla Helsingin Kalasatamassa.

    Arkisin Roslund tarjoaa lounasta ja on avoinna klo 15 asti. Perjantaina ja lauantaina ravintola on auki iltaan saakka. Lihan ystäville paikka on ehdoton vierailukohde!

    Osoite:
    Työpajankatu 2
    00580 Helsinki

  • Naughty Brgr

    Suureen suosioon noussut Naughty Brgr -ravintolaketjulla on Suomessa jo peräti yksitoista ravintolatoimipistettä, joista kaksi sijaitsee Helsingissä. Ensimmäinen Helsingin ravintoloista avattiin Lönnrotinkadulle ja toinen Sturenkadulle. Ravintolan perusti Top Chef -kilpailun voittaja ja julkkiskokki Akseli Herlevi.

    Ravintola on nimensä mukaisesti keskittynyt burgereihin. Lista koostuu monesta erilaisesta burgerista ja lisukkeista. Tarjolla on myös vaihtuva kuukauden burgeri. Naughty Brgrista saa toki myös vegaanisia ja gluteenittomia burgereita.

    Osoitteet:
    Lönnrotinkatu 13
    00120 Helsinki

    Sturenkatu 21
    00510 Helsinki

Sinua saattaisi kiinnostaa

Maisema Suomesta

Tilaa uutiskirje

Viimeisimmät ja ajankohtaisimmat matkailuvinkit suoraan sähköpostiin.