Vastaa kyselyyn ja voita ravintolalahjakortti kahdelle

Kenen kanssa haluaisit nauttia tyylillä valmistettua pohjoismaista kotiruokaa? Vastaa kyselyyn ja voit voittaa illallislahjakortin kahdelle Helsingin Jätkäsaaressa sijaitsevaan ravintola Skøguliin.

Syö ja juo

Julkaistu , päivitetty

Yhteistyössä: Ravintola Skøgul

Kenen seurassa haluaisit herkutella?

Helsingin Jätkäsaaressa sijaitseva kodikas Ravintola Skøgul tarjoilee maittavaa lähituottajien raaka-aineista valmistettua kotiruokaa.

Ravintolaan on kävelymatka Länsisatamasta ja paikalle pääsee myös muutamassa minuutissa raitiovaunulla Helsingin keskustasta. Osallistu arvontaan ja voit voittaa itsellesi ja valitsemallesi seuralaiselle kahden hengen illallislahjakortin Ravintola Skøgulissa. Kenet sinä otat mukaan jos arpaonni osuu kohdallesi?  

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

>> Lisätietoja Ravintola Skøgulista voit lukea täältä

Arvonta suoritetaan 31.3.2020.  Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja hänen nimensä julkaistaan tällä sivulla. Jätä yhteystietosi, niin olet mukana arvonnassa. Voit samalla tilata myös uutiskirjeen, jonka kautta kuulet parhaat ideat kotimaanmatkailuun ensimmäisten joukossa ja saat edullisia matkatarjouksia suoraan sähköpostiisi – tämä tilaus kannattaa!

Yhteistyössä: Ravintola Skøgul

Sinua saattaisi kiinnostaa

Maisema Suomesta

Tilaa uutiskirje

Viimeisimmät ja ajankohtaisimmat matkailuvinkit suoraan sähköpostiin.