Mistä löytyvät Helsingin parhaat burgerit? Kuusi herkullista ravintolavinkkiä!

Mistä löytyvät Helsingin parhaat burgerit? Kuusi herkullista ravintolavinkkiä!

julkaistu , päivitetty

Haluatko herkutella burgereilla Helsingissä? Listasimme artikkeliin Helsingin parhaat burgerit – nämä paikat vievät kielen ja mielen mennessään!

 • Social Burgerjoint

  Kun kyseessä on Helsingin parhaat burgerit, niin tämä paikka on pakko mainita! Kehuttu Social Burgerjoint on avaamisesta asti saanut nauttia suuresta suosiosta, jonka vuoksi yrityksellä on avoinna kaksi ravintolaa Helsingissä. Ravintolat sijaitsee Helsingin ytimessä Citycenterissä ja kauppakeskus Redissä.

  Ravintolakonseptin idea on yksinkertaisuudessa: Social Burgerjointin hampurilaisten pääosassa näyttelevät pihvit, jotka ravintola valmistaa itse. Menulta löytyy perinteisten lihaburgereiden lisäksi myös kasvisvaihtoehtoja sekä kausittain vaihtuva burgeri.

  Osoitteet:
  Citycenter
  Kaivokatu 8
  00100 Helsinki

  Redi
  Hermannin rantatie 5
  00580 Helsinki

 • Bites Burgers

  Kuuluisat Bites Burgersin purilaiset tarjottiin pitkään teollisuusalueella Vallilassa, mutta nykyään yrityksellä on myös toinen ravintola Kampissa.

  Käsintehdyt burgerit ja kiinnostavat erikoisoluet ovat tämän burgeripaikan parasta antia. Menulta löytyy vaihtoehtoja myös kasvis- ja vegaaniruokailijoille. Burgerit voi tarvittaessa tilata myös gluteenittomana.

  Alueella olevien parkkipaikkojen ansiosta Vallilassa sijaitsevaan ravintolaan pääsee myös kätevästi autolla. Kampin ravintola on kortteliravintola, josta voit myös halutessasi vuokrata 20 hengen kabinetin.

  Osoitteet:

  Kamppi
  Lapinlahdenkatu 3
  00180 Helsinki

  Vallila
  Nokiantie 2-4
  00510 Helsinki

 • Treffipub

  Herkullisia purilaisia saa totta kai myös idästä! Itä-Helsingin Herttoniemessä sijaitseva Treffipub on muodostunut tärkeäksi osaksi helsinkiläistä ravintolakulttuuria, jonne on helppo matkustaa kauempaakin, sillä ravintola sijaitsee aivan Herttoniemen metroaseman vieressä.

  Tiiviiltä, mutta sitäkin laadukkaammalta menulta löytyy burgerivaihtoehdot sekä lihansyöjille että vegaaneille. Arkisin Treffipub tajoilee lounasta aina klo 15 asti.

  Osoite:
  Hiihtomäentie 14
  00810 Helsinki

 • Manala

  Tunnelmallinen Manala on tunnettu ravintola Helsingin keskustassa. Ravintolan menulta löytyy perinteiseen makuun sopiva burgeri sekä vegaaniruokavalioon sopiva.

  Manala on apunasi myös silloin, kun burgerinhimo yllättää myöhään illalla – sillä keittiö on avoinna maanantaista lauantaihin aina klo 23 asti.

  Osoite:
  Dagmarinkatu 2
  00100 Helsinki

 • Roslund

  Roslundin lihamyymälä ja bistron burgerit ovat saavuttaneet jo klassikkoaseman helsinkiläisessä hampurilaismaailmassa. Lihakauppana aloittanut Roslund on luonnollisesti painottunut lihaburgereihin ja se sijaitsee Teurastamon Portilla Helsingin Kalasatamassa.

  Arkisin Roslund tarjoaa lounasta ja on avoinna klo 15 asti. Perjantaina ja lauantaina ravintola on auki iltaan saakka. Lihan ystäville paikka on ehdoton vierailukohde!

  Osoite:
  Työpajankatu 2
  00580 Helsinki

 • Naughty Brgr

  Suureen suosioon noussut Naughty Brgr -ravintolaketjulla on Suomessa jo peräti yksitoista ravintolatoimipistettä, joista kaksi sijaitsee Helsingissä. Ensimmäinen Helsingin ravintoloista avattiin Lönnrotinkadulle ja toinen Sturenkadulle. Ravintolan perusti Top Chef -kilpailun voittaja ja julkkiskokki Akseli Herlevi.

  Ravintola on nimensä mukaisesti keskittynyt burgereihin. Lista koostuu monesta erilaisesta burgerista ja lisukkeista. Tarjolla on myös vaihtuva kuukauden burgeri. Naughty Brgrista saa toki myös vegaanisia ja gluteenittomia burgereita.

  Osoitteet:
  Lönnrotinkatu 13
  00120 Helsinki

  Sturenkatu 21
  00510 Helsinki

  View this post on Instagram

  A post shared by Naughty BRGR (@naughtybrgr)

Katso myös