Ravintola Bröd, Helsinki

Helsingin Bulevardilla hotelli Indigon yhteydessä toimiva ravintola Bröd sopii suomalaisia makuja arvostavalle ruokailijalle. Varsinkin listan jälkiruoat ilottelevat lähituotannolla, tarjoten Ekbergin suklaakakkua, Helsingin meijeriliikkeen juustoa sekä maailmalla palkitun Kyrö Distilleryn ruisginilla ryyditettyä juustokakkua.

Syö ja juo

Julkaistu , päivitetty
Ravintola Bröd, Helsinki

– Tarjoamme paikallisiin ja sesongin tyypillisin raaka-aineisiin pohjautuvaa modernia bistromaista ruokaa, jossa maistuu helsinkiläisyys, skandinaavisuus ja eurooppalaisuus, kertoo keittiömestari Jyrki Männynsalo. – Uuden listan ruoat ovat rentoja mutta laadukkaita. Listalta on helppo valita oman makumaailman mukaiset suosikit, oli asiakkaamme sitten punavuorelainen naapuri tai kansainvälinen hotellivieras, jatkaa Männynsalo.

Alkuruoat virittelevät makunystyröitä Pohjolan mauilla, kuten lohipastramilla ja leppäsavustetulla poron paahtopaistilla. Mannermaisen mausteen näille tuovat tiikeriravun pyrstöt. Myös vegaaneille löytyy vaihtoehtoja niin alku- kuin pääruokavalikoimassa. Pääruoat osuvat enemmän klassisten makujen tyyliin: kuhaa valkoviinikastikkeessa, Brödin keittiön twistillä höystettynä tai 12 tuntia haudutettua ahvenanmaalaisen Ulfsby Gård -tilan luomukaritsaa keittiön oman tumman rakuunakastikkeen kera. Lihan ystäville tarjotaan tiristen paistettu tuhti Tammisen Rotukarjan Entrecôte Brödin maustevoilla viritettynä.

Ravintola Bröd Punavuori

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Bulevardi 26
00120 Helsinki

Lähde ja kuva: Restel Hotellit Oy

Sinua saattaisi kiinnostaa

Maisema Suomesta

Tilaa uutiskirje

Viimeisimmät ja ajankohtaisimmat matkailuvinkit suoraan sähköpostiin.