Laatuaikaa Kemissä – 3 hauskaa kohdetta

Haluatko viettää laatuaikaa Kemissä? Lapissa, meren rannalla sijaitseva Kemi on varsinkin talvisaikaan suosittu kotimaan matkakohde, mutta siellä kannattaa vierailla myös muinakin vuodenaikoina. Unohtumattomia kokemuksia talvisaikaan ovat ainakin jäänmurtajaristeily ja vierailu upeassa Lumilinnassa!

Näe ja koe

Julkaistu , päivitetty
Laatuaikaa Kemissä – 3 hauskaa kohdetta
  • 1. Jäänmurtaja Sampo

    Jäänmurtaja Sampo on entinen Suomen valtion jäänmurtaja, joka toimi valtion palveluksissa vuodesta 1961 vuoteen 1987 asti. Nykyisin Sampon kyydissä voi kokea elämyksellisiä risteilyjä! Talvikaudella kulkevan risteilyn aikana tutustutaan jäänmurtajan eri osiin ja nautitaan ateria laivan ravintolassa. Lisäksi risteilyn yhteydessä voi halutessaan tehdä unohtumattoman uimareissun hyiseen mereen – lämpimissä pelastuspuvuissa tietenkin.

    Osoite:
    Sampotie 137
    94900 Kemi

    Lue lisää: Jäänmurtaja Sampo

    Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

    >>Koe Lappi paikallisten kanssa! Katso lisää upeita elämyksiä täältä

  • 2. Lumilinna

    Ainutlaatuinen Lumilinna on upea talven ihmemaa, joka koostuu esimerkiksi lumisesta ravintolasta, kappelista ja hotellista. Lumilinnalla on vuosittain vaihtuva teema, jonka ohjaamana linna ja siihen kuuluvat veistokset suunnitellaan tarkoin toimivaksi kokonaisuudeksi. Lumilinna on suosittu nähtävyys, jossa käy vieraita kaikkialta maailmasta.

    Lumilinna on avoinna talvikaudella, mutta talven tunnelmasta voi nauttia myös ympäri vuoden, sillä SnowExperience365-elämystilassa päästään pakkaslukemiin ympäri vuoden. Täällä vietätä todellista laatuaikaa Kemissä!

    Osoite:
    Lumilinnankatu 15
    94100 Kemi

    Lue lisää: Lumilinna

  • 3. Seikkailujen saari

    Seikkailujen saari on oiva kohde eri vuodenaikoina! Talvisaikaan kauniilla saarella voi nauttia luonnon rauhasta esimerkiksi hiihtämällä, lumikenkäilemällä tai uskaltautumalla avantouinnille. Kesäaikana luonto tarjoaa oivat puitteet esimerkiksi fatbike-pyöräilyretkelle tai melonta- ja uintireissulle! Kylläisestä olosta kannattaa pitää huoli paistamalla erimerkiksi makkaraa avotulella tai kodassa.

    Osoite:

    Arctic Adventure Island
    Eteläselkäsaarenpolku
    94600 Kemi

    Lue lisää: Seikkailujen saari

  • Lue myös: Esittelyssä Lapin upeat kansallispuistot ja Tornio – kolme kiinnostavaa kohdetta

Sinua saattaisi kiinnostaa

Maisema Suomesta

Tilaa uutiskirje

Viimeisimmät ja ajankohtaisimmat matkailuvinkit suoraan sähköpostiin.