Suomen parhaat leirintäalueet lapsiperheille – 4 poimintaa meren ääreltä

Pitkiä päiviä auringosta nauttien, kultaisina hehkuvia hiekkarantoja ja pulikointia koko perheen voimin – näistä rakentuu täydellinen kesälomapäivä! Tutustu Suomen parhaisiin leirintäalueisiin erityisesti lapsiperheiden näkökulmasta.  

Matkusta

Julkaistu , päivitetty
Suomen parhaat leirintäalueet lapsiperheille – 4 poimintaa meren ääreltä

Rastila Camping

Todellinen leirintäalueiden kaupunkihelmi löytyy Itä-Helsingin Rastilasta. Merkittäväksi Rastilan leirintäalueen tekee matkailijan näkökulmasta erityisesti sen sijainti – idyllisen Rastilan kartanon maille sijoittuva leirintäalue on vain lyhyen matkan päässä Rastilan metroasemasta. Täällä majoitutte meren läheisyydestä nauttien ja samalla vain 20 minuutin helpon metromatkan päässä Helsingin monipuolisista nähtävyyksistä ja palveluista.

Naantali Camping

Länsirannikolle suuntautuvan loman leirintäaluelöytö on luonnonkauniilla Kuparivuorella sijaitseva Naantali Camping. Idyllinen Naantali on itsessään Muumimaailman vuoksi yksi monen perheen suosituimmista lomakohteista. Naantali Campingin vetovoimaa lisää Lounais-Suomen monipuoliset mahdollisuudet lähietäisyydellä – upea saaristo, Turku historiallisine linnoineen ja kirkkoineen sekä monet muut koko perhettä kiehtovat nähtävyydet ja vierailukohteet.

Kuparivuori, Naantali

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
  • Naantali Camping, Kopenkatu 20, 21100 Naantali

Yyteri Resort & Camping

Todelliset auringon, vesiaktiviteettien ja meren ystävät suuntaavat lomalla auton keulan kohti Poria. Syy vierailuun ei ole useinkaan itse Satakunnan hienossa pääkaupungissa vaan noin 20 kilometrin päässä Porin keskustasta sijaitsevat maankuulut Yyterin hiekkarannat. Yyteri Resort & Campingin leirintäalue hienojen hiekkarantojen välittömässä läheisyydessä on monipuolisine palveluineen täydellinen koko perheen lomatukikohta.

  • Yyteri Resort & Camping, Yyterinsantojentie 1, 28840 Pori

 Kalajoki Top Camping

Yksi Suomen suosituimmista leirintäalueista löytyy Pohjois-Pohjanmaalta, kiehtovan meren ja kauniiden hiekkasärkkien ääreltä. Kalajoki Top Campingin suosio on helppo ymmärtää – monipuoliset palvelut ja ainutlaatuinen luonto houkuttavat vuodesta toiseen vierailijoita ympäri Suomea Kalajoelle. JukuPark-vesipuisto, SaniFani-kylpylä ja monet muut koko perheelle soveltuvat aktiviteetit tekevät vierailusta takuulla ikimuistoisen.

  • Kalajoki Top Camping, Tuomipakkaintie 20, 85100 Kalajoki

Teksti: Antti Hurskainen

Kuvat: Visit Pori, Visit Naantali / Tapani Teittinen

 

Sinua saattaisi kiinnostaa

Maisema Suomesta

Tilaa uutiskirje

Viimeisimmät ja ajankohtaisimmat matkailuvinkit suoraan sähköpostiin.